Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Πόρτο Ράφτη – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

Στην περιοχή επιχείρησαν έως και 80 πυροσβέστες με 31 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, καθώς και οχήματα εθελοντών πυροσβεστών.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης η φωτιά που εκδηλώθηκε πριν από τα μεσάνυχτα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην Χαμολιά, στο Πόρτο Ράφτη, κοντά σε κατοικίες.

Πυροσβεστικές δυνάμεις κατόρθωσαν να αποτρέψουν τον κίνδυνο που διέτρεχε κατοικημένη περιοχή. Στην περιοχή επιχείρησαν έως και 80 πυροσβέστες με 31 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, καθώς και οχήματα εθελοντών πυροσβεστών. Αυτή την ώρα επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Έχει πλέον αποκατασταθεί εξάλλου η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή. Από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε κατοικίες.

Οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού, ο οποίος κυκλοφορούσε στην περιοχή με ένα Ι.Χ. που δεν έφερε πινακίδες, ωστόσο από την εξέταση προέκυψε ότι δεν σχετιζόταν με τη φωτιά.

Οι πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά

πηγές: news247.gr, policenews.eu