Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019)

Η επόμενη της έκλειψης εβδομάδα έχει μεν ένα πιο αισιόδοξο άρωμα λόγω της μετακίνησης της Αφροδίτης στον ενθουσιώδη Τοξότη αλλά η επιρροή της έκλειψης είναι ακόμη ισχυρή και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές, κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι.
Υπάρχουν επίσης κάποιες δυνατές όψεις που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες και χτυπάνε καμπανάκι σε όσες περιμένουν τα πράγματα να εξελιχθούν θετικά και προς όφελός τους χωρίς να κάνουν τίποτε καθώς ανταμείβονται μόνο όσες εργάζονται συνειδητά και με συνέπεια.

ΚΡΙΟΣ
Η αισιοδοξία αλλά και η ερωτική διάθεση περισσεύει για σένα με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη και τα θετικά της θα τα δεις στην πορεία του μήνα μιας και η επιρροή της έκλειψης είναι ακόμη ισχυρή και εμποδίζει κατά κάποιο τρόπο τις εξελίξεις. Στα μέσα της εβδομάδας απόφυγε σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις στα επαγγελματικά σου γιατί το εκρηκτικό σου ταμπεραμέντο μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου αφού οι άλλοι δεν είναι πρόθυμοι να ανεχθούν τα νεύρα σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου σχέδια, τους στόχους και τις προσδοκίες και πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να τα πραγματοποιήσεις. Υπάρχει επίσης ένα οικονομικό ζήτημα που συνδέει εσένα και την οικογένειά σου και ήρθε η στιγμή να τακτοποιηθεί μέσα όμως από συζητήσεις και όχι μέσω φωνών και εντάσεων.
Αν είσαι single, με τον αυθορμητισμό και την ελκυστική σου εμφάνιση προκαλείς το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου και το παιχνίδι της κατάκτησης ξεκινά δυνατά! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου έχει τις δικές του αγωνίες και άγχη που θέλει να τα μοιραστεί μαζί σου αλλά φοβάται την εκρηκτική σου συμπεριφορά. Φρόντισε να τον πλησιάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη  έρχεται βελτίωση σημαντική στα οικονομικά σου αν και προς το παρόν η πηγή από την οποία προέρχονται αυτά τα χρήματα δεν είναι ανακοινώσιμη. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις παλαιότερες οφειλές που έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους το προηγούμενο διάστημα. Επαγγελματικά, στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να χαλάσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία όχι γιατί οι προϋποθέσεις δεν είναι θετικές αλλά γιατί από το πουθενά θα δημιουργηθεί μια ένταση που αν δεν την προσέξεις θα εξελιχθεί σε μεγάλη κόντρα. Προσεκτική λοιπόν συμπεριφορά και ψυχραιμία!
Αν είσαι single, εκδηλώνεις τη θηλυκότητα σου με μεγάλη άνεση και το ερωτικό σου κάλεσμα φτάνει σε αρκετούς αποδέκτες που αντιδρούν άμεσα και θετικά, και μερικές φορές σε πολιορκούν με υπερβολικό ζήλο. Αν είσαι σε σχέση, μην παρασύρεσαι από τα λόγια ενός κοντινού σου προσώπου που είναι αρνητικό για το ταίρι σου και στην προσπάθειά του να σε απομακρύνει από αυτό χρησιμοποιεί κάθε τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Με την Αφροδίτη απέναντί σου είναι η στιγμή που μπορείς να κινηθείς, να κάνεις τις κατάλληλες επαφές και να μιλήσεις με τους σωστούς ανθρώπους για να προωθήσεις μια συνεργασία που θα έχει και καλές οικονομικές αποδόσεις στο μέλλον αρκεί να έχει γίνει σωστός προγραμματισμός και σχεδιασμός! Στα μέσα της εβδομάδας μη δίνεις τόση σημασία στα όσα ειπωθούν σε μια φιλική συντροφιά, σε μια κοινωνική συναναστροφή γιατί διαφορετικά θα δημιουργηθεί μια μεγάλη παρεξήγηση που δύσκολα θα διαλυθεί αργότερα. Συγκρατήσου λοιπόν και άσε και τίποτε να πέσει κάτω. Προς το τέλος της εβδομάδας φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα. Μπορεί να είναι κληρονομιές, κοινές καταθέσεις, κοινές οφειλές, διακανονισμοί μετά από ένα διαζύγιο.
Αν είσαι single, υπάρχει τριγύρω ένα πρόσωπο που είναι πάντα κοντά σου και σου δείχνει διακριτικά το ενδιαφέρον του. Μήπως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του; Αν είσαι σε σχέση, τα καλύτερα τώρα ξεκινούν, με το σύντροφό σου να θέλει να είναι συνεχώς κοντά σου παραμελώντας ακόμη και τις υποχρεώσεις του. Κάποια παράπονα που θα σου κάνει δεν είναι σημαντικά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ανοίγει μια περίοδος που θα ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητάς σου τα οποία μάλιστα θα τακτοποιήσεις με επιτυχία. Στο χώρο της δουλειάς σου δεν φαίνονται μεν σημαντικές αλλαγές αλλά το κλίμα είναι καλό, δεν υπάρχουν εντάσεις και αυτό σε βοηθά να ξεδιπλώσεις τις ικανότητές σου. Στα μέσα της εβδομάδας υπάρχει ένα πρόσωπο από το συγγενικό σου μάλλον περιβάλλον που έχει σύστημα να σε υποτιμά και να σε προσβάλει, τόσο με την κριτική που σου ασκεί -χωρίς να του έχει ζητηθεί- όσο και με τις συμβουλές που σου δίνει. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα φτάσεις στα όριά σου και θα το βάλεις στη θέση του έστω και αν αυτό σημαίνει να κόψεις κάθε επαφή μαζί του. Προς το τέλος της εβδομάδας σου είτε υπάρχει ήδη μια επαγγελματική συνεργασία, είτε τη συζητάς αυτό το διάστημα το κριτήριο που θα κρίνει την αρχή ή τη συνέχεια της είναι η οικονομική της απόδοση και καλά θα κάνεις στις αποφάσεις σου να μη λάβεις υπόψη το συναίσθημα αλλά να κρίνεις με βάση τη λογική και μόνο! Πρόσεχε την υγεία και τη διατροφή σου!
Αν είσαι single, ήρθε η στιγμή να πατήσεις στα πόδια σου και να διεκδικήσεις από τον έρωτα αυτό που πραγματικά θέλεις και όχι αυτό που σε εξυπηρετεί ή σε διευκολύνει. Αν είσαι σε σχέση, πάρε το σύντροφό σου από το χέρι και γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, έναν ορειβατικό σύλλογο, μια ομάδα αυτογνωσίας, κάτι τέλος πάντων καινούριο που θα κάνετε από κοινού και θα ανανεώσει τη σχέση σας!

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στον Τοξότη έρχεται να σου θυμίσει ότι πέρα από τη δουλειά και τις πολλές υποχρεώσεις που τα τελευταία χρόνια είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου υπάρχει και η διασκέδαση, η χαρά, η κοινωνικότητα που κάπου δείχνεις να τα έχεις ξεχάσει! Στα μέσα της εβδομάδας υπάρχει μια ένταση στο χώρο της δουλειάς αλλά καλά θα κάνεις να λύσεις τα προβλήματα επιτόπου και να μη συνεχίζουν να σε απασχολούν και στην προσωπική σου ζωή. Ακόμη μην κινείσαι με βιασύνη, να είσαι προσεκτική όταν οδηγείς και όταν χειρίζεσαι κάθε είδους μηχανήματα.
Προς το τέλος της εβδομάδας έρχεται η ώρα των αποφάσεων για τα επαγγελματικά σου αφού καιρό τώρα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα!
Αν είσαι single, έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ανάμεσα σε αυτές θα τραβήξει την προσοχή σου ένα πρόσωπο ήδη δεσμευμένο αλλά η μεταξύ σας ερωτική χημεία είναι τόσο ισχυρή που το προσπερνά. Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να κάνεις καινούρια πράγματα μαζί με το ταίρι σου για να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αναζωογονήσεις τον μεταξύ σας  ερωτισμό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ευχάριστα γεγονότα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας γενικότερα ενώ αυτό μπορεί να συνδυαστεί με την κοινωνική σου ζωή και να έχεις συχνότερα κόσμο στο σπίτι και να περνάς όμορφα με την παρέα σου! Στα μέσα της εβδομάδας γίνεσαι γκρινιάρα και αρκετά απαιτητική με τους γύρω σου αλλά δεν είναι ότι κάνουν κάτι λάθος αυτοί αλλά είναι η δική σου ψυχολογία που είναι ανάστατη και θα πρέπει να διερευνήσεις το γιατί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά και την επαγγελματική σου εξέλιξη ενώ είναι η προσωπική σου ζωή που επηρεάζει τις αποφάσεις αυτές όχι πάντα με καλά αποτελέσματα.
Αν είσαι single, θα πρέπει να είσαι περισσότερο ανεκτική στις αδυναμίες των άλλων και να δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί να σε πλησιάσει και να σου αποδείξει τα συναισθήματά του. Αν είσαι σε σχέση, είτε σου δημιουργείται η ανάγκη να αποκτήσεις παιδιά και συζητάς με το σύντροφό σου αυτό το ενδεχόμενο, είτε αν έχεις ήδη παιδιά σε περιμένουν μεγάλες χαρές μέσα από τις δικές τους επιτυχίες!

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα έχεις πολλές επαφές, γνωριμίες, συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν και να στηρίξουν τις επιδιώξεις σου σε επαγγελματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Στα μέσα της εβδομάδας ενώ σε απασχολεί έντονα το μέλλον μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή η εξέλιξη μιας πρότασης που σου έχει γίνει στην εργασία σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τις παρεμβάσεις του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που θέλουν να κάνεις τα πράγματα με το δικό τους τρόπο και φυσικά αυτό σε ενοχλεί πολύ! Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να εξετάσεις διεξοδικά κατά πόσο μια ας πούμε συνεργασία με σκοπό το οικονομικό όφελος αποδίδει, αν έχει προοπτικές να αποδώσει στο μέλλον και ανάλογα να τη σταματήσεις ή να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη.
Αν είσαι single, θα έχεις πολλές προσκλήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος αλλά και μετακινήσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτές τις νέες γνωριμίες μπορεί να βρεις και αυτόν τον έναν, τον ξεχωριστό που θα μιλήσει στην καρδιά σου! Αν είσαι σε σχέση, ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις το δεσμό και την σεξουαλική σου ζωή είναι τα ταξίδια και δεν έχει σημασία αν είναι κοντινά ή μακρινά, αρκεί κάπου να πάτε μόνο οι δυο σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, να βρίσκονται νέες πηγές εσόδων, ακόμη και μια extra απασχόληση που σε βοηθά να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη των προηγούμενων ετών ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και την οικονομική βοήθεια ενός δικού σας ανθρώπου! Στα μέσα της εβδομάδας να είσαι προσεκτική στις επαφές και τις συνομιλίες που θα έχεις με συναδέλφους, συνεργάτες ακόμη και γείτονες ή στενούς συγγενείς  γιατί μπορεί να προκύψει μια μεγάλη παρανόηση που θα οδηγήσει σε διαξιφισμούς και καυγάδες. Προς το τέλος της εβδομάδας και μετά από μια σημαντική συνάντηση με ένα πρόσωπο που κινεί τα νήματα στο χώρο της  δουλειάς σου είναι η ώρα των αποφάσεων για το αν θα παραμείνεις στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον ή αν θα αναζητήσεις αλλού την επαγγελματική σου πρόοδο και την εξέλιξη της καριέρας σου.
Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που το σεξουαλικό σας ταίριασμα θα είναι τόσο καλό που αρχικά θα σε κάνει να παραβλέψεις αρκετά από τα υπόλοιπα στοχεία του χαρακτήρα του. Αν είσαι σε σχέση, προστάτεψε τη σχέση σου από παρεμβάσεις τρίτων προσώπων που με κάθε τρόπο προσπαθούν να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου, αλλά αυτό είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις εσύ, έτσι δεν είναι;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο η διάθεσή σου είναι ακόμη πιο αισιόδοξη, τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πηγαίνουν όλο και καλύτερα ενώ θα έχεις τη δυνατότητα το διάστημα αυτό να πετύχεις την εκπλήρωση των στόχων σου! Ακόμη θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με την εμφάνισή σου και τη βελτίωση της είτε αλλάζοντας λουκ είτε ακόμη και με κάποια αισθητική επέμβαση. Στα μέσα της εβδομάδας απόφυγε τα οικονομικά ρίσκα και μην προσπαθήσεις να πάρεις χρήματα μέσω τυχερών παιχνιδιών γιατί θα χάσεις και αυτά που θα ποντάρεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάρεις αποφάσεις πάνω στα οικονομικά σου αφού πρώτα συζητήσεις διεξοδικά τις επιλογές που έχεις είτε με ένα άτομο πιο έμπειρο από σένα είτε και με ένα άτομο ανώτερο ιεραρχικά. Το ευχάριστο είναι ότι αυτά που θα σου υποσχεθούν θα σου δωθούν!
Αν είσαι single, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο έχεις τις χάρες όλες και στο ερωτικό παιχνίδι είσαι το έπαθλο που όλοι διεκδικούν. Στο τέλος της εβδομάδας όμως μη δώσεις βάση σε λόγια ερωτικά γιατί όσο εύκολα στα λένε άλλο τόσο εύκολα τα ξεχνάνε. Αν είσαι σε σχέση, ο ενθουσιασμός της Αφροδίτης από το ζώδιό σου μεταφέρεται και στην ερωτική σου ζωή με το σύντροφό σου να σου δείχνει τα αισθήματα και τον πόθο του σε κάθε ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη παίρνεις μια ανάσα από όσα σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και λόγω της έκλειψης στο δικό σου ζώδιο. Σταδιακά λοιπόν θα έρθουν οι θετικές εξελίξεις τόσο στα επαγελματικά όσο και στα οικονομικά σου αν και προς το παρόν οι εξελίξεις αυτές είναι στο στάδιο προετοιμασίας. Στα  μέσα της  εβδομάδας θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποια προβλήματα στο σπίτι σου είτε πρακτικής φύσης που θα πρέπει να λύσεις είτε συναισθηματικής υποστήριξης που θα πρέπει να δώσεις σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου. Αυτή όλη η κατάσταση θα σε εκνευρίσει αλλά δείξε αντοχή, ψυχραιμία και γενναιοδωρία συναισθηματική. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου σχετικά με το τι θέλεις και τι όχι τόσο από την προσωπική σου ζωή όσο και από την επαγγελματική και να κινηθείς αναλόγως ώστε να το πετύχεις!
Αν είσαι single, ετοιμάσου για μια συγκλονιστική γνωριμία περίπου στα μέσα της εβδομάδας που θα σε κάνει να ξεχάσεις παλιές καταστάσεις! Η σεξουαλική έλξη θα είναι αμοιβαία ίσως όμως όχι μακροχρόνια. Αν είσαι σε σχέση, παίζονται μεταξύ σας παιχνίδια επιβολής και εξουσίας αλλά δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παρασύρεις το ταίρι σου σε μια σεξουαλική επανάσταση από την οποία κανείς δεν θα βγει νικημένος.

ΥΔΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη γίνεσαι πολύ περισσότερο κοινωνική από ότι ήσουν το τελευταίο διάστημα, περνάς όμορφα μαζί με φίλους, ανακτάς σιγά σιγά την ψυχραιμία και την ικανότητα διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων που την είχες μεν αλλά το τελευταίο διάστημα αισθανόσουν διαλυμένη. Στα μέσα της εβδομάδας έρχεσαι αντιμέτωπη είτε με επισκέψεις στο σπίτι σου προσώπων που δεν θα ήθελες να δεις είτε με αδιάκριτες ερωτήσεις  που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση καθώς δεν σου αρέσει καθόλου να μιλάς για τα προσωπικά σου. Μη διστάσεις να απαντήσεις καταλλήλως και να θέσεις τα όρια σου. Προς το τέλος της εβδομάδας αποτραβιέσαι από το περιβάλλον σου για να εξετάσεις με ηρεμία και να αποφασίσεις με ψυχραιμία το πως θέλεις να κινηθείς στα επαγγελματικά σου αλλά και το πως θα βελτιώσεις τα οικονομικά σου.
Αν είσαι single, είσαι στα καλύτερά σου με την Αφροδίτη στον Τοξότη να «νομιμοποιεί» κάθε φιλική σχέση που θέλεις να εξελιχθεί σε ερωτική και να σε βοηθά σε αυτό. Είναι στο χέρι σου λοιπόν να οδηγήσεις την ιστορία εκει που θέλεις  εσύ! Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να ζωντανέψεις την κατάσταση μεταξύ σας παρασύροντας το ταίρι σου σε δραστηριότητες πρωτόγνωρες για αυτόν αλλά όχι και για σένα. Κοινωνικές ομάδες, σύλλογοι και φιλανθρωπικές οργανώσεις σας περιμένουν!

ΙΧΘΕΙΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η εμφάνιση, η συμπεριφορά και τα προσόντα σου κερδίζουν τις εντυπώσεις όπου εμφανίζεσαι και αυτό βοηθά τόσο την επαγγελματική σου ζωή όσο και την κοινωνική σου εξέλιξη αφού το διάστημα αυτό θα έχεις σημαντικές επαφές και γνωριμίες που θα στηρίξουν τις επιδιώξεις σας. Στα μέσα της εβδομάδας πρόσεξε τα οικονομικά σου και τα έξοδα που κάνεις κυρίως για να εντυπωσιάσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο καθώς αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας  και εφόσον έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία με τις σωστές επαφές και συναντήσεις, σου έρχεται μια πρόταση επαγγελματική πολύ δελεαστική αλλά θα πρέπει να εξετάσεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της.
Αν είσαι single, ο έρωτας αλλάζει σημείο συνάντησης μαζί σου και έρχεται να σε βρει στο χώρο εργασίας σου. Μπορεί να είναι συνάδελφος ή προϊστάμενος, πελάτης ή συνεργάτης, το σίγουρο είναι ότι θα βάλει το όνειρο και το πάθος τη ζωή σου! Αν είσαι σε σχέση, αισθάνεσαι πολύ περισσότερο σίγουρη για τον εαυτό σου και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή αφού ξέρεις τι θέλεις και πως να το αποκτήσεις!

πηγή: Τριανταφυλλιά Νικολαϊδου / tlife.gr