ΖΩΔΙΑ: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 ως 21/7/2019

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας και έχει όλες τις εξελίξεις για τα 12 ζώδια σε επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά. Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και μάθε πως θα κυλήσει η καινούρια αυτή εβδομάδα από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Κριός
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! H Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 στρέφει τα βλέμματα σε ότι αφορά την καριέρα και την οικογένεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που σε ταλανίζουν αυτή την περίοδο. Γεγονότα και καταστάσεις έρχονται που πιθανά δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και δράσης στους συγκεκριμένους τομείς, κάτι που δεν είναι εύκολο αλλά είναι απαραίτητο.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα συναισθήματα και δημιουργεί διαθέσεις για συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω τάσεων επιβολής και χειριστικών διαθέσεων που μπορεί να εκδηλωθούν είτε από ανωτέρους σου στη δουλειά, είτε από μεγαλύτερα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Αυτό που καλείσαι είναι να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα και να μην οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή δείξε καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή και τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιεστικές καταστάσεις που θα σε ωθήσουν στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις πώς πρέπει να χειρίζεσαι τον προϋπολογισμό σου λόγω περιορισμών που μπορεί να υπάρξουν.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα συναισθήματα και το πάθος και αυτό επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή καθώς οι κυκλοθυμικές τάσεις και η ανάγκη χειρισμού εκτοξεύονται. Πρόσεχε γιατί αντιδρώντας σε ότι προσπαθεί ο σύντροφός σου να σου επιβάλλει μπορεί να φτάσεις σε ακραίες συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν να κρατήσεις ισορροπίες στη σχέση. Ο έρωτας και το πάθος είναι ιδανικές μέθοδοι εκτόνωσης.

Ταύρος
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις με το ευρύτερο και στενό περιβάλλον σου και δεν αποκλείεται υπάρξει έντονο συναισθηματισμός που μπορεί να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες σε ότι αφορά σπουδές και επαφές στο εξωτερικό που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψης και δράσης σου και θα δρομολογήσουν μία νέα πορεία για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τα νομικά θέματα καθώς είναι επιβεβλημένο να μην αγνοήσεις ή παρακάμψεις το νομικό πλαίσιο γιατί θα έχεις συνέπειες.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διεισδυτικότητα, την ανάγκη να ασχοληθείς με αντικείμενα σε πνευματικό επίπεδο που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στη φιλοσοφία σου και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Προσοχή καλό είναι να δείξεις και σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες με το ευρύτερο και κοντινό σου περίγυρο σου που μπορεί να εκδηλωθούν έντονες τάσεις ελέγχου ή κερδοσκοπίας, κάτι που θα σε ενοχλήσει.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα τον αισθησιασμό, το πάθος και τον ερωτισμό. Σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου και να αφεθείς στα έντονα συναισθήματα που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή. Μην μπεις στη διαδικασία να χειριστείς και να ελέγξεις τον άλλο, αυτό θα είναι αρκετό για να υπάρξουν αντιδράσεις.

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 δονεί για τα καλά τον τομέα υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών, των ηθικών αξιών και της ερωτικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις ή καταστάσεις που να προκύψουν και να σε οδηγήσουν στο να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις κινήσεις που αφορούν επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Ο εκνευρισμός δεν δημιουργεί το καλύτερο δυνατό πλαίσιο, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις σου. Πιθανό επίσης είναι να νιώσεις ότι τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα από αυτά που τους αναλογούν. Οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες καθώς χάνοντας το μέτρο δεν θα σε βοηθήσει στο να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις εξελίξεις με τον τρόπο που εσύ θέλεις

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει εντονότερα από ποτέ τα συναισθήματα και μπορεί να δημιουργήσει έντονη καχυποψία και ζήλια σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος διαφορετικά θα την εκτονώσεις απότομα και εκρηκτικά και μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στις σχέσεις σου.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα τον αισθησιασμό και τον πόθο στην προσωπική σου ζωή, κάτι όμως που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Συναισθήματα ζήλιας πιθανά να έρθουν στην επιφάνεια και να ταλανίζουν τη σχέση σου. Πρόσεξε γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές και οι συνέπειες δυσάρεστες.

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω που πραγματοποιείται στις 17.07 και προσανατολίζεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς να αποκλείει τις έντονες αναταραχές και την ψυχολογική πίεση που μπορεί να υπάρχει αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό για εσένα να πρωταγωνιστήσεις, παράλληλα όμως η ανάγκη για ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί πια να είναι φορτικές και να σε οδηγούν σε εμμονές και ανάγκη ελέγχου του συντρόφου ή των συνεργατών σου. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και την ανάγκη να επιβληθείς ή να σου επιβληθούν, κάτι που μπορεί με μεγάλη ευκολία να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε αντίθεση την ίδια μέρα με τον Κρόνο στον αιγόκερω την ίδια μέρα δεν βοηθά σε οικονομικά ζητήματα αλλά και στο να διοχετευθεί με ευκολία το πάθος, καθώς η εμμονή μπορεί να μετατραπεί σε ψυχρότητα.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και ανασφάλειες που μπορεί να εντείνονται σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να βάλει δυναμίτη στην αισθηματική σου ζωή. Ο χειρισμός από μέρος σου πρέπει να είναι ιδιαίτερος, να κρατήσεις την ψυχραιμία του καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αφορμές για ρήξεις που όμως μετά πιθανά να μετανιώσεις.

Λέων
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να έρθουν στο φως αλλά και εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε πληγώνουν ή να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το παρασκήνιο σε εργασιακό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξει και να έρθει στην επιφάνεια, κάτι που είναι αρκετό για να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει το αίσθημα της πίεσης, της εμμονής για προσφορά και του έντονου άγχους που μπορεί να βιώνεις στη δουλειά. Παράλληλα, δημιουργούνται βαθύτερα συναισθήματα με αρνητικές προεκτάσεις λόγω των απωθημένων και των ενοχικών συνδρομών που μπορεί να καταγράφονται. Πιθανό είναι εν καιρώ να οδηγηθείς στην ριζική αλλαγή της εργασίας σου δηλαδή να πάρεις αποφάσεις για να εγκαταλείψεις τελείως ένα αντικείμενο και να ασχοληθείς με κάτι το διαφορετικό που ανακουφίζει την ψυχή σου.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αφήνει τα συναισθήματα να εκδηλωθούν αβίαστα και εντείνει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχουν καταγραφεί στη σχέση οδηγώντας σε πιθανές συγκρούσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με το ταίρι σου. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε οικονομικό επίπεδο αφού δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επωφεληθούν άλλοι τη δουλειά σου ή να μην ικανοποιηθούν τα οικονομικά σου αιτήματα προκαλώντας έντονα ζητήματα και ρήξεις.

Παρθένος
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 σε καλεί να εμβαθύνεις σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς και πιθανές φιλικές σχέσεις που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την εποχή. Είναι γεγονός ότι μπορεί να έχουν προκύψει καταστάσεις που να οδηγούν στην ολοκλήρωση μιας πορείας ζωής με συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έρχεται κάτι διαφορετικό που να σε καλύψει σε μεγαλύτερο βαθμό. Δημιουργικές δράσεις, συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε στόχους και φιλοδοξίες πού επιθυμείς να επιτύχεις.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εκτοξεύσει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Καλό είναι βέβαια να μην επιτρέψεις σε πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να έρθουν στο φως να σε οδηγήσουν στο να γίνεις χειριστικός ή εξουσιαστικός γιατί αυτό θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις που δεν έχεις λόγο αυτή τη στιγμή να βιώσεις. Δημιουργικές κινήσεις και καλλιτεχνικά αντικείμενα που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο και να σε οδηγήσουν σε καινούργιους δρόμους της ζωής σου που θα αναγεννηθεί.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει τον πόθο και την έξαψη στον έρωτα. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν προστριβές και ένταση λόγω πείσματος ή εμμονής που πιθανά δείχνεις επιδιώκοντας την ανεξαρτησία σου. Οικονομικές συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν που να αντιπαρατεθείτε, προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις.

Ζυγός
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και τη διάθεση για συγκρούσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλείσαι να διαχειριστείς και να βρεις ισορροπίες ώστε να μην δυναμιτίσεις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου που θα σου κοστίσουν. Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που προκύπτουν τον τελευταίο καιρό να σε οδηγήσουν στο να δρομολογήσεις νέα βήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι αρεστό από την οικογένεια και κυρίως μεγαλύτερα πρόσωπα που μπορεί να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν και να κατευθύνουν θέλω και επιθυμίες σου.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές πληγές που έχουν προκύψει από το οικογενειακό περιβάλλον και καλό είναι να μην τις εκτονώσεις στον περίγυρό σου και προκαλέσεις συγκρούσεις που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσουν στο να περιοριστείς οικονομικά και να απομακρυνθείς από πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προκαλεί ανάγκη χειρισμού και ελέγχου τόσο της εικόνας σου στην κοινωνία όσο και των οικονομικών σου από πρόσωπα σημαντικά για σένα. Αυτό όμως θα είναι αρκετό για να οδηγηθείς σε εκρήξεις και ξεσπάσματα που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Δείξε προσοχή επίσης σε οικονομικές συμφωνίες στην καριέρα σου που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως δεν αποκλείεται να υποκρύπτονται πράγματα που δεν βλέπεις στην πρώτη ανάγνωση.

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου και να σε οδηγήσει σε ριζική αλλαγή νοοτροπίας, σκέψης και συμπεριφοράς που θα εντυπωσιάσει. Σημαντικό είναι ότι η ενασχόλησή σου με νέα αντικείμενα, τελείως διαφορετικά από τα προηγούμενα, είναι γεγονός καθώς οι γνώσεις που θέλεις να πάρεις απαιτούν βαθύτερη σκέψη και σε οδηγούν σε πρωτόγνωρα μονοπάτια. Είναι καταλυτικό για εσένα να μη νιώθεις περιοριστικά στις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και αυτό θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις κατανοητό.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια βαθύτερες σκέψεις και φόβους σε σχέση με τους δικούς σου ανθρώπους, όμως να είσαι βέβαιος ότι θα σου δώσει και την ανάλογη ψυχική δύναμη να τους ξεπεράσεις. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να υπάρξουν άκρως κερδοφόρες συναλλαγές που θα ανοίξουν σημαντικούς δρόμους για εσένα.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βάζει στον έρωτα φωτιά καθώς σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή στη διασκέδαση, στο ερωτικό παιχνίδι και το πάθος και μπορεί να σου δώσει μοναδικές στιγμές χαράς με το ταίρι σου. Προσπάθησε μόνο να μην αφεθείς σε εμμονές και φοβίες που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και ανταλλαγή πυρών με το σύντροφό σου που δεν θα ωφελήσει. Αφέσου το πάθος και στον αισθησιασμό και δεν θα χάσεις.

Τοξότης
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 εντείνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και μπορεί να δημιουργεί έντονες ανασφάλειες και φόβους για το πώς θα εξελιχθεί ο προϋπολογισμός σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που να σε οδηγήσουν σε ριζική αλλαγή νοοτροπίας του πως διαθέτεις το εισόδημά σου και πώς διαχειρίζεσαι τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Πρόσεξε γιατί κινήσεις που μπορεί να κάνεις πιθανά να αποδειχθούν λανθασμένες ή να υπάρξουν πρόσωπα που συναλλάσσεται που να προσπαθήσουν να επωφεληθούν τα μέγιστα από εσένα.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στην προσωπική σου ζωή εκτοξεύοντας την αδιαλλαξία, την κτητικότητα την ξεροκεφαλιά. Καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις έντονα συναισθήματα, αλλά δεν θα αφεθείς να σε οδηγήσει η καχυποψία και η ανασφάλεια σε ένταση και ρήξεις.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να επωφεληθείς από οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες επιχειρηματικές, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και υποψιασμένος ότι μπορεί τα πράγματα να έχουνε βαθύτερη και δεύτερη ανάγνωση. Η ζήλια, τα απωθημένα και οι ενοχές έρχονται στο φως και μπορούν να δυναμιτίσουν την προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες και χαμηλούς τόνους.

Αιγόκερως
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο που πραγματοποιείται στις 17.07 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και τις σημαντικές σχέσεις για εσένα. Ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή καταστάσεις που έχουν υπάρξει τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχουν δονήσει για τα καλά το είναι σου και να οδηγείσαι σταδιακά σε πλήρη μεταμόρφωση της προσωπικότητας σου καθώς διαφοροποιούνται οι στόχοι στη ζωή σου και ο τρόπος που κινείσαι σε σχέση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε βάζει σε μία βαθύτερη και εντονότερη αναζήτηση του τι πραγματικά θέλεις και πως επιδιώκεις να πορευτείς από εδώ και στο εξής, κάτι που δεν είναι εύκολο όμως θα αποδειχθεί στην πορεία λυτρωτικό για σένα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να μη σου επιτρέψει να δείξεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου και να υπάρξει απόσταση μεταξύ σας που θα στοιχίσει στη σχέση. Παράλληλα, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα τον οικονομικό περιορισμό.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εκτοξεύει το πάθος, την ανάγκη να συγχωνευτείς με τον άλλον, παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να λειτουργήσεις εξουσιαστικά και χειριστικά στο σύντροφό σου, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις. Οι οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν πιθανά να δημιουργήσουν συγκρουσιακές διαθέσεις με τους συνεργάτες σου. Θυμήσου ότι καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή χωρίς να νιώθεις απογοήτευση.

Υδροχόος
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 μπορεί να αλλάξει ριζικά το εργασιακό πλαίσιο που έχεις σήμερα και να τραβήξει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το παρελθόν και εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να μην σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στη ζωή σου και να σου ξυπνήσουν μνήμες από γεγονότα και στιγμές που σε πλήγωσαν. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε ρίξει σε θλίψη και κατήφεια, παρά να το εκμεταλλευτείς και να αντλήσεις ψυχική δύναμη που αργά ή γρήγορα θα σε βγάλει στο φως πιο ισχυρό και ενδυναμωμένο από ποτέ. Οι αντιπαραθέσεις στη δουλειά δεν βοηθούν να ηρεμήσεις, προσπάθησε όμως να περιορίσεις το άγχος.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να δεις σε βαθύτερο επίπεδο κατάματα ότι σε πονάει και σε έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής. Αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολη, όμως αν προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τα ψυχολογικά βαρίδια που δεν σε αφήνουν να πετάξεις θα αντιληφθείς άμεσα ότι περνάς σε μία μεταμορφωτική περίοδο για εσένα. Το σθένος και η ψυχική δύναμη κυριαρχούν

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις εργασιακό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, όμως υπάρχουν πρόσωπα που σε υποσκάπτουν ή σε υπονομεύουν. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και την ανάγκη να ελέγξεις ότι μπορεί να συμβαίνει, χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και κινήσου συναινετικά για να βρεις τη χρυσή τομή. Είναι βέβαιο θα είσαι ο κερδισμένος όλων.

Ιχθύες
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται στις 17.07 ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και τη διάθεση να οδηγηθείς ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον, την ερωτική σου ζωή, τις δημιουργικές και ομαδικές δραστηριότητες, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και θέλεις να προωθήσεις. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να κυριαρχήσουν πάνω σου και να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν, όμως αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί καθώς εσύ πατάς γερά στα πόδια σου, έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό που είσαι και στο πως θέλεις να προχωρήσεις και αυτό θα το κάνεις εμφανές και ξεκάθαρο με άμεσο τρόπο.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά φιλοδοξίες και σχέδια που πιθανά έχεις καθώς δεν αποκλείεται να αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια από αυτά δεν έχουν την πορεία που θα ήθελες ή πια δεν σε ικανοποιούν κλείνοντας ένα σημαντικό κύκλο της ζωής σου. Προσοχή γιατί πιθανά φιλικά πρόσωπα να προσπαθήσουν να ελέγξουν τις κινήσεις σου ή να λειτουργήσουν χειριστικά.

Στις 21.07 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει τον αισθησιασμό, τον ερωτισμό και τη διάθεση να έρθεις σε απόλυτη ένωση με το σύντροφό σου. Παράλληλα όμως μπορεί να εντείνει πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που πιθανά έχεις και να εκτονωθούν στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερο χειρισμό χρειάζονται και οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται φιλικά πρόσωπα αφού δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις, σε περίπτωση που κάποιος επιδιώξει να κερδίσει ή να εκμεταλλευτεί τη γενναιοδωρία σου.

πηγή: Μαρία Ραπτοδήμου / e-zwdia.gr