Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις 26/04 Μεγάλη Παρασκευή

 Κριός 

Υπογραμμίστε τους προσωπικούς σας στόχους, αγαπητοί Κριοί! Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Υδροχόο και κεντρίζει τον 11ο Οίκο σας της καινοτομίας. Αυτή η συγκυρία θα κορυφώσει τις ιδιόρρυθμες πτυχές σας – που είναι και οι πιο ευχάριστες. Τα βήματα που θα κάνετε τώρα, θα διέπονται από τη γνησιότητά σας και μπορούν να αποδώσουν περισσότερα. Ακούστε τη διαίσθησή σας και ενδώστε στην ανάγκη για περισσότερες κοινωνικές επαφές. Γνωστοποιήστε εσείς στους άλλους τα καλά μελετημένα σχέδιά σας – και θα συλλέξετε πολλούς συμμάχους!


Ταύρος

Ανεβάστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά, αγαπητοί Ταύροι: Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Υδροχόο και τον τομέα σας των επαγγελματικών κερδών! Είναι μια προειδοποίηση ότι σας προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Θα σημειώσετε πολύ γρήγορη πρόοδο, αν επιστρατεύσετε τον πολυπράγμονα εαυτό σας και εστιάσετε σε ένα σχέδιο δράσης. Αν χειρίζεστε κάποιο μεγάλο εγχείρημα, σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια που θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Πρέπει να είστε διαυγείς, οργανωμένοι για τις συναντήσεις σας και έτοιμοι να κάνετε τα στιβαρά επόμενα βήματά σας!


Δίδυμοι

Μήπως νιώθετε κάπως πιο εσωστρεφείς, αγαπητοί Δίδυμοι; Αυτό οφείλεται στο Τέταρτο της Σελήνης, που αναδύεται στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Η διάθεσή σας θα είναι να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο! Αν πρέπει, καταγράψτε την αναταραχή σας σε ένα παλιομοδίτικο ημερολόγιο ή διοχετεύστε τη στην προσέγγιση ενός ατόμου που εμπιστεύεστε. Αν βρεθείτε μπροστά σε κάποια αναμνηστικά ή φωτογραφίες, είναι αποδεκτό να τους αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε πόσο έχει αλλάξει. Γιορτάστε τη συναρπαστική διαδρομή που έχετε διανύσει και μετά ανοίξτε την καρδιά σας στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής!


Καρκίνος

Η αντίληψή σας θα είναι σε έξαρση, αγαπητοί Καρκίνοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο, φωτίζει τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Είναι καιρός να κάνετε μια επισκόπηση στα διαπροσωπικά σας θέματα: Να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο να στηρίζετε κάποιους ή να ανέχεστε συμπεριφορές που δεν σας αρμόζουν. Αν και οι δύο πλευρές είναι ειλικρινείς με τα αισθήματά τους, υπάρχει ακόμη ελπίδα. Αν παραβλέπετε αυτό το κομμάτι, το τέλος είναι βέβαιο. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε για κάθε τύπου σχέση σας, είναι πόση θετική ενέργεια δίνει στη ζωή σας!


Λέων

Πόσο ισορροπημένο είναι το «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας, αγαπητοί Λέοντες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να τις αξιολογήσετε! Πρέπει πλέον να βάλετε τις σχέσεις σας σειρά προτεραιότητας, να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Σας ενθουσιάζουν οι καινούργιες γνωριμίες σε οποιοδήποτε επίπεδο, όπως πρέπει τα αισθήματα να είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε μια σύμπραξη. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό συλλογιστείτε αν υπάρχει η προοπτική – και διάθεση από την άλλη πλευρά!


Παρθένος

Ώρα για τάξη και ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Παρθένοι! Σε αυτή την κατεύθυνση σας ωθεί το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον σχολαστικό 6ο Οίκο σας. Εσείς ξέρετε καλά ότι η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα αποτελούν κλειδιά για την ευτυχία σας. Μια τακτοποίηση ενδέχεται να σας αποκαλύψει ότι έχετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα νομίζατε ή να ανακαλύψετε μια επιταγή που δεν έχετε εξαργυρώσει! Φροντίστε επίσης το γραφείο σας, πετάξτε όλη την άχρηστη χαρτούρα, βάλτε κρυστάλλους στα ράφια σας για να έλξουν θετική ενέργεια. Αλλά για να μην γίνετε εμμονικοί με το εγχείρημα, καλό είναι να θέσετε και ένα χρονικό όριο!


Ζυγός

Παραμερίστε πλέον την μετριοφροσύνη σας, αγαπητοί Ζυγοί! Γκρεμίστε τις άμυνές σας, χάρη στο Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον φανταχτερό 5ο Οίκο σας. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας κα δείξτε το, δεν αποκλείεται να βιώσετε μια συναισθηματική αποκάλυψη. Γίνετε πιο κοινωνικοί, προωθήστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, προσεγγίστε περισσότερους ανθρώπους. Καλέστε εσείς για δείπνο ένα ιδιαίτερο άτομο και συζητήστε τα όνειρά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε σε όλους τις υπέροχες πτυχές σας που δεν γνωρίζουν!


Σκορπιός

Αγκαλιάστε την ανάγκη σας για λίγη απομόνωση, αγαπητοί Σκορπιοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, μπορεί να σας μετατρέψει σε σπιτόγατους. Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Είναι ευκαιρία να δώσετε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες και να αφήσετε την έμπνευσή σας να καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη. Αυτή η μούσα θα σας βάλει στον πιο παραγωγικό ρυθμό!


Τοξότης

Η διαλεκτική σας διάθεση ενισχύεται, αγαπητοί Τοξότες! Η ανάδυση του Τέταρτου της Σελήνης στον Υδροχόο και τον επικοινωνιακό τομέα, ενδέχεται να μετατρέψει μια κοινωνική γνωριμία σε απρόσμενη σύμπραξη! Γνωστοποιήσετε τα σχέδιά σας και πολλοί θα προστρέξουν να σας στηρίξουν. Αλλά να είστε επιλεκτικοί στη διαλογή, γιατί δεν αρκεί ο ενθουσιασμός κάποιου για να τον καταστήσει κατάλληλο. Αν κάποιοι δεν αποδίδουν, μην διστάσετε να τους βγάλετε από την ομάδα σας. Είναι πολλοί οι ικανοί αντικαταστάτες, που αδημονούν να βρεθούν στο πλευρό σας!


Αιγόκερως

Έχετε καλυμμένα τα νώτα σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας της ασφάλειας, θα κεντρίσει την ανάγκη σας για επάρκεια! Πριν αλλάξετε τον κόσμο, κρατήστε λίγο χρόνο για τη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής: Αντί να κριτικάρετε τους πάντες και τα πάντα, κοιτάξτε τις δικές σας πράξεις. Δείξτε εσείς τα κριτήρια της καλής συμπεριφοράς, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Διατηρήστε τη θετική οπτική σας, γιατί κάποιος με ισχύ θα προσέξει την αίσια αύρα σας και ίσως ανοίξει δρόμους για σημαντικές αλλαγές!


Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε όλο τον κόσμο, αγαπητοί Υδροχόοι! Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στο ζώδιό σας και σας ωθεί να «ξεδιπλωθείτε». Η Πανσέληνος της περασμένης εβδομάδας ξεκαθάρισε τα μακροπρόθεσμα οράματά σας. Τώρα πρέπει να περάσετε και στη δράση, δείχνοντας περισσότερες πτυχές του εαυτού σας. Αρχίστε με την έκφραση των συναισθημάτων σας, είτε πρόκειται για τις καινοτόμες ιδέες σας είτε για την οργάνωσή σας. Η ειλικρίνεια αλλά και η εστίαση στον στόχο, θα χαράξουν τις νέες πορείες σας προς την επιτυχία!


 Ιχθύες

Η μεγάλη λίστα υποχρεώσεών σας παίρνει μια ανάσα, αγαπητοί Ιχθύες! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης, σας επιτρέπει να αφήσετε λίγο τα πρακτικά θέματα για να φροντίσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας και μην αγνοήσετε τα συναισθήματα που θα αναδυθούν. Συζητήστε όσα σας προβληματίζουν με ένα έμπιστο φιλικό άτομο ή έναν ειδικό. Η έκφραση των ανησυχιών σας, θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση λύσης!

πηγή: astro-live.gr