Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 27/05 έως 2/06

Από τον Κώστα Λεφάκη.

Η Σελήνη, σε τελευταίο τέταρτο στους Ιχθύς, παρέχει δημιουργικούς τρόπους εκμετάλλευσης και προβολής των εκλογικών αποτελεσμάτων. Οι απλοί πολίτες καλούνται να είναι ψύχραιμοι και ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στον όποιον ενθουσιασμό.

Κριός

Καταπολεμήστε τις επιζήμιες εξαρτήσεις και απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Η εβδομάδα θα επηρεάσει τη συναισθηματική σας κατάσταση και θα φέρει εμπόδια στη διαχείριση της περιουσίας ή τη διευθέτηση κληρονομικών υποθέσεων. Μια δόση ταλαιπωρίας θα την υποστεί η ερωτική σας ζωή, ενώ τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν για λίγο δυσκολίες.

ΤΙΡ

Δώστε σημασία σε γεγονότα που επηρεάζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ταύρος

Η ψυχραιμία και η λογική θα βοηθήσουν να ανοίξει ο δρόμος. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποδιοργανώνουν συναισθηματικά. Φανείτε λογικοί στις επιλογές σας, εξελίξτε τα ταλέντα σας και μιλήστε τη γλώσσα των άλλων όταν χρειάζεται. Αισθηματικά προβλέπεται μικρή αλλά ουσιαστική βελτίωση.

ΤΙΡ

Απαλλαγείτε από τους υπαρξιακούς φόβους που προβληματίζουν.

Δίδυμοι

Κάποιες συμπτώσεις συμβάλλουν στην ανασύσταση της αισθηματικής σας ζωής. Οι επιλογές σας έχουν ενδιαφέρον, γι’ αυτό στηρίξετε τες έμπρακτα. Η υπερβολή που σας χαρακτηρίζει ορισμένες φορές ίσως φανεί χρήσιμη στην προβολή του εαυτού σας. Οικονομικά μπορείτε να αποφύγετε περιττά έξοδα, χωρίς να περιορίσετε τις ανέσεις σας. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα για κάποιους από εσάς.

ΤΙΡ

Καταπολεμήστε τις δυσκολίες με σοβαρότητα και επιμονή.

Καρκίνος

Τα γεγονότα θα διαδεχτούν γρήγορα το ένα το άλλο. Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο στις καταστάσεις, να αναπτύξετε αμυντικές δυνάμεις και ασφαλιστικές δικλείδες. Μην ασκείτε κριτική που ενοχλεί τους άλλους και ακολουθήστε έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, απαλλαγμένο από περιττές ταλαιπωρίες και κινδύνους.

ΤΙΡ

Προσοχή σε όσα υπόσχεστε και σε όσα αφήνετε να εννοηθούν!

Λέων

Θετικό πρόσημο αποκτά η αισθηματική σας ζωή, καθώς προσαρμόζεστε στα δεδομένα της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε καλές ευκαιρίες συναναστροφών και κοινωνικής προβολής. Οικονομικά φανείτε δημιουργικοί και προσαρμοστικοί στις συνθήκες που επηρεάζουν το εισόδημά σας. Η οικογένεια χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα εκ μέρους σας.

ΤΙΡ

Βελτιώστε τη συνεργασία σας με εκείνους που επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα σάς βοηθά να λύσετε διαφορές, να υπερασπιστείτε κάτι που αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον, να ενισχύσετε νέες συνεργασίες ή να αναθεωρήσετε σχέσεις που αποδείχτηκαν επιζήμιες. Σε κάποιους τομείς, φανείτε προσεκτικοί γιατί ο καθιερωμένος τρόπος ζωής αλλάζει, ενώ εμπόλεμο γίνεται το κλίμα στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΙΡ

Αποφύγετε ευθύνες σε τομείς που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας.

Ζυγός

Δοκιμάζονται οι σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως η ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και να μη δοκιμάζετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Οι πιο φιλόδοξοι ασχολείστε ίσως υπερβολικά με θέματα καριέρας και επαγγελματικής επιφάνειας. Ο Δίας στον Τοξότη, έστω και ανάδρομος, σας βοηθά να προχωρήσετε με τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

ΤΙΡ

Περιορίστε την καταναλωτική σας διάθεση. Η ισορροπία που αναζητάτε βρίσκεται αλλού.

Σκορπιός

Αντιμετωπίστε πιο αποτελεσματικά όσα έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Η πιθανότητα αποκάλυψης μιας σκληρής αλήθειας θα σας ταράξει, ενώ το τέλος του μήνα σάς δοκιμάζει σε αισθηματικές ή φιλικές σχέσεις. Ήρθε ίσως η στιγμή να αποκαλυφθεί η ταυτότητα ενός ανθρώπου, του οποίου τη σκοτεινή πλευρά δεν είχατε υπολογίσει.

ΤΙΡ

Επιδιώξετε βελτίωση σχέσεων με όλους και σε όλους τους τομείς!

Τοξότης

Διαπιστώνετε αλλαγές στη συμπεριφορά ανθρώπων, λόγω διαφορετικών σκοπών και στόχων, αλλά και στις προτεραιότητές σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλά μην εγκαταλείψετε κάποιες προσπάθειες προόδου στα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι πρόσφατες σχέσεις, παρά την πίεση της καθημερινότητας.

ΤΙΡ

Αντισταθείτε στην τάση σας να τα αλλάζετε όλα όταν δυσκολεύεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και τα γεγονότα θα είναι πολλά και ετερόκλητα. Το διάστημα αυτό δοκιμάζεται η δημιουργική σας έκφραση και η σχέση σας με ένα πρόσωπο. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι αρμονική με το ζώδιό σας και εδώ θα φανεί το κατά πόσο θα εντείνει τη δημιουργικότητά σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μικρές υποχωρήσεις στις επιθυμίες και τις συνήθειές σας.

ΤΙΡ

Προσπαθήστε να αποκαταστήσετε τα θιγμένα συμφέροντά σας.

Υδροχόος

Για ορισμένους από εσάς κρίνεται η πορεία μιας πρόσφατης σχέσης, που ίσως δοκιμαστεί και από την καθημερινότητα μέχρι να σταθεροποιηθεί. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα τα καταφέρετε καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη λογική σας. Οικονομικά αποφύγετε να κλείσετε ασαφείς συμφωνίες.

ΤΙΡ

Αποφύγετε συμπλεγματικές καταστάσεις και προσωπικές δοκιμασίες.

Ιχθύες

Τα συναισθήματά σας για ανθρώπους με τους οποίους έχετε καθημερινή επαφή εναλλάσσονται. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σάς βοηθά να λειτουργήσετε εποικοδομητικά στην προάσπιση των συμφερόντων σας, ενώ σας δίνει τα επιχειρήματα που χρειάζεστε για να αρνηθείτε αλλαγές και ευθύνες που δεν σας εξυπηρετούν ή δεν σας εμπνέουν.

ΤΙΡ

Βελτιώστε την αισθηματική σας ζωή επιδεικνύοντας τόλμη.

πηγή: peoplegreece.com