Ζούμε Από Κοντά Το Θρυλικό IronMan Με Το Night Run Στη Βουλιαγμένη

Αγώνας 5 χλμ. για όλους στο golden hour της αθηναϊκής ριβιέρας

Μία μοναδική εμπειρία θα ζήσουν οι συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου Night Run Vouliagmeni που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο πλαίσιο της παγκόσμιας διοργάνωσης IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece 2023.

Το Night Run Vouliagmeni είναι ένας αγώνας δρόμου συνολικά 5 χιλιομέτρων σε μια μαγευτική παραθαλάσσια διαδρομή που ακολουθεί την ακτογραμμή της Βουλιαγμένης με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην πιο όμορφη ώρα της ημέρας.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν τον παλμό του θρυλικού IRONMAN 70.3, σε μια λιγότερο απαιτητική αλλά εξίσου απολαυστική δρομική διαδρομή με φόντο τον Σαρωνικό. Βασικές προϋποθέσεις είναι η συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας τους και η καλή διάθεση! Στον αγώνα θα υπάρξει χρονομέτρηση και θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλιο για την προσπάθειά τους.

«Η συγκεκριμένη διαδρομή που συνδυάζει τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος με το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι πραγματικά μοναδική. Γι’ αυτό και το Night Run Vouliagmeni είναι μία εμπειρία που μένει ανεξίτηλη σε όσους την έχουν βιώσει, θέλοντας να τη ζήσουν ξανά και ξανά κάθε χρόνο. Σας περιμένουμε να τρέξουμε ή και να περπατήσουμε όλοι μαζί σε μια μαγική ατμόσφαιρα και μη ανταγωνιστικό κλίμα. Σας προσκαλούμε να γίνετε οι επόμενοι SUNSET RUNNERS!», δήλωσε ο Ζαχαρίας Αντωνιάδης, Race Director του φετινού IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά.

Το Night Run Vouliagmeni είναι μια παράλληλη εκδήλωση του διάσημου αγώνα τριάθλου IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2023 στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης, σε συνδιοργάνωση της ΕΥ ΖΗΝ Greece και του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για μία μεγάλη τριήμερη γιορτή του αθλητισμού, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και αναμένεται να συγκεντρώσει  περισσότερους από 5.000 αθλητές, θεατές και εθελοντές από όλον τον κόσμο.

πηγή: 3vita.gr