Α.Ο. Βάρης: Αναγνώστου team manager, Μεϊμαρόγλου προπονητής και ανανεώσεις παικτριών

Ο Α.Ο. Βάρης “O Αναγύρους” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Δημήτρη Αναγνώστου, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Τeam Manager της γυναικείας ομάδας και ταυτόχρονα θα έχει την ευθύνη οργάνωσης των υποδομών γυναικείου μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Αναγνώστου από το Νοέμβριο του 2014 έως το Μάρτιο του 2017 ήταν μέλος του Δ.Σ. και έφορος υποδομών γυναικείου μπάσκετ στον Α.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου 1972. Από το Μάρτιο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2019 κατείχε τη θέση του υπευθύνου υποδομών γυναικείου μπάσκετ στον Πορφύρα, συμβάλλοντας ριζικά, μεταξύ άλλων, στην επανίδρυση του τμήματος νεανίδων μετά από 14 χρόνια. Την τρέχουσα σεζόν υπήρξε και σύμβουλος μεταγραφικού σχεδιασμού της γυναικείας ομάδας. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά, Τούρκικα και Ισπανικά, καθώς και νοηματική γλώσσα. Τον καλωσορίζουμε στον όμιλο και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες

Ο Α.Ο. Βάρης “O Αναγύρους” ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον coach Θεολόγο Μεϊμάρογλου για τη θέση του προπονητή της γυναικείας ομάδας. Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, ο κόουτς Μεϊμάρογλου θα έχει και φέτος την ευθύνη να καθοδηγήσει το νεανικό σχήμα που θα εμφανίζεται στο γήπεδο, το οποίο θα πλαισιώνεται και από τις νεάνιδες και κορασίδες του ομίλου. Επιπλέον, θα είναι και προπονητής του τμήματος Κορασίδων στο δικό τους πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε καλή σεζόν και πολλές επιτυχίες.

Ο Α.Ο. Βάρης “O Αναγύρους” ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας Στεφανία Καραμέτου, Δήμητρα Νάκου, Σοφία Πετρή, Χριστειρήνα Καραμέτου, Αιμιλία Μπιλάλη, Τζένη Χειλάκου, Δήμητρα Καβαλέγκα, Άνθια Φειδά και Γιωράνα Ψυλάκη. Ευχόμαστε σε όλα τα κορίτσια καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

πηγή: basket247.gr