Α.Ο. ΛΑΥΡΑ Αργυρούπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με κάθε επισημότητα και παρουσία γονέων, αθλητών, προπονητών, εφόρων και πλήθους κόσμου, η ΟΜΑΔΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος,ο πρώην Αναπληρωτής Νομάρχης Αθηνών Χάρης Πασβαντίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου Χρήστος Κανελλίδης,ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης “Ξανά η Πόλη Μπροστά ” Χρήστος Μιμηγιάννης οι Δημοτικοί με την Παράταξη “Δημοτική Συνεργασία” Παναγιώτης Κοροβέσης και Γιώργος Κοκκίνης, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Α. Κων/νος Βάγιας,καθώς και ο Πρόεδρος των Σουρμένων Βασίλης Βάσσιος με τους Αποστόλη Οικονόμου και Ηλία Κωνταντινόπουλο.

Την Ε.Π.Σ.Α εκπροσώπησε ο Βασιλης Λαδιάς. Τέλος παρευρέθη ο Γιώργος Θωμαΐδης, πρώην Γεν. Γραμματέας της Ε.Π.Ο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βλάσης Ρηγόπουλος έκανε ένα μικρό απολογισμό τονίζοντας κυρίως την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της Ομάδας καθώς επίσης και για την πορεία της Ανδρικής μας ομάδας.

Μετά την κοπή της πίτας ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και παρέλαβε από τον Πρόεδρο ένα χειροποίητο μπρελόκ κλειδιών με το σύμβολο της Λαύρας

Ο Σύλλογος επίσης βράβευσε τον Χάρη Πασβαντίδη, τον αθλητή του Κυριάκο Γούλα,τους Παναγιώτη και Γιάννη Γκλάβα, και τέλος τον παλαίμαχο αθλητή του Τάκη Κουρμουζά.

Η εκδήλωση έκλεισε με την αναφορά ονομαστικά όλων των χορηγών του Συλλόγου και στη συνέχεια μοιράσθηκαν στους αθλητές και στους γονείς κομμάτια απο την πίτα και δώρα για τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί !

πηγή: silvercity.gr