ΑΕΚ: Ζημιά με Μπογέ – Μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού, λίγες οι ελπίδες να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου

Πάνω που είχε βρει τα πατήματά του ο Λούκας Μπογέ και στην ΑΕΚ βασίζονταν στον Αργεντινό έρχεται μια δυσάρεστη είδηση που τους σόκαρε στην ομάδα. Μετά την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης φάνηκε τη Μ. Παρασκευή (26/4) ότι έχει υποστεί μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τον ημιτελικό της Μ. Πέμπτης (25/4) με τη Λαμία, όπου η Ένωση πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Αργεντινός άσος τραυματίστηκε στο γόνατο και το πρωί υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο παρουσία του ιατρού της ομάδας, Άλκη Καλλιακμάνη.

Ο Μπογέ, ήδη, έχει ξεκινήσει αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται σε καθημερινή βάση. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να εκτιμηθεί ο χρόνος της αποθεραπείας του και πόσες πιθανότητες έχει να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, στην προπόνηση, οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν αποκατάσταση, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει τριήμερη άδεια για το Πάσχα και τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα (30/4) στις 12:00

πηγή: a-sports.gr