Άγγελος Αναστασιάδης: Τελειώνει ίσως και σήμερα από την Εθνική

Το τέλος του Άγγελου Αναστασιάδη από την Εθνική ομάδα είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί σήμερα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», στη συνάντηση θα οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πρόκειται για απόφαση που έχει ληφθεί εδώ και καιρό. Ουσιαστικά, μετά την ήττα με 3-2 από την Αρμενία και τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Όσον αφορά τον διάδοχό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επικρατέστερος εθεωρείτο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Όμως ο κ. Γραμμένος δεν έχει πει το παραμικρό για το συγκεκριμένο θέμα. Δεδομένο είναι ότι η αναζήτηση γίνεται στην ευρωπαϊκή αγορά.

Συνάντηση και για τη διαιτησία

Εκτός, όμως, από την υπόθεση του Αναστασιάδη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα έχει ραντεβού με τους ανθρώπους των FIFA και UEFA για τον κανονισμό της διαιτησίας. Συγκεκριμένα, στο πάρκο Γουδή θα βρεθούν σήμερα ο διευθυντής των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, καθώς και τα στελέχη της, Άντζελο Ρηγόπουλος και Μάριος Γεωργίου.

Τα ζητήματα είναι πολλά, με τον Ζόραν Λάκοβιτς να έρχεται προκειμένου να δώσει κατευθύνσεις, ενώ θα έχει δια ζώσης συνάντηση και με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα.

Ο Πορτογάλος ασχολείται από τα τέλη Μαΐου με τον κανονισμό διαιτησίας, ο οποίος δεν δίνει καμία δυνατότητα παρέμβασης των παραγόντων των ΕΠΣ στα θέματα διαιτησίας. Γι’ αυτό το λόγο, υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά των συμβούλων της ΕΠΟ, με τον Λάκοβιτς, ωστόσο, να μην έχει διάθεση να συναινέσει στις επιθυμίες τους.

πηγή: pagenews.gr