Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, Θετικά σχόλια για την αήττητη Διάνα

ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΔΙΑΝΑ

Μεγάλη ικανοποίηση διακατέχει όλους όσους υπηρετούν την Διάνα Ηλιούπολης, μετά την εξαιρετική πορεία της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Η Διάνα με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Φωστήρα Αθηνών.

Τα σχόλια του τύπου και όλων όσων ασχολούνται με το αθηναϊκό ποδόσφαιρο είναι εγκωμιαστικά. Στην συγκεκριμένη ανάρτηση φιλοξενούμε άρθρα που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα, λίγες ώρες μετά την τελευταία επιτυχία της ομάδας, η οποία επικράτησε άνετα με σκορ 3-0 του νεοφώτιστου Ιλίου.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Νίκος Κετσετζόγλου, όποιος πέτυχε και τα τρία γκολ και βρίσκεται μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερς της κορυφαίας κατηγορίας του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Ρουφ απέναντι στην τοπική ιστορική ομάδα. Η Διάνα έχει ως στόχο να διατηρήσει το αήττητο και να κερδίσει για πρώτη φορά εκτός έδρας στην φετινή διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι η Διάνα είναι η μοναδική ομάδα του δεύτερου ομίλου που δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

Στην παρούσα ανάρτηση φιλοξενείται επίσης η Ομαδική φωτογραφία του τελευταίου αγώνα απέναντι στο Ίλιον, όπου η Διάνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά με μια υπέροχη λευκή εμφάνιση.

πηγή: facebook.com/DIANA-Academy-Ακαδημία-Ποδοσφαίρου-ΔΙΑΝΑ-Ηλιούπολης