Αναλυτικά οι προβολές του Cine Άλιμος

Ο θερινός κινηματογράφος του Αλίμου ετοιμάζεται να ανοίξει την Πέμπτη 1η Ιουνίου τις πόρτες του. Βρίσκεται στην παραλία του Αλίμου (δίπλα στο Penarrubia) και φέτος θα είναι η δεύτερη χρονιά λειτουργίας του. Οι προβολές θα είναι καθημερινές έως και τον Σεπτέμβριο και ήδη ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα προβολών έως και τα μέσα Ιουλίου.

Οι ταινίες θα ξεκινούν στις 21:15 και κάποιες φορές θα προηγείται κάποια εκδήλωση ή παιδική ταινία. Επίσης, γνωστοί καλεσμένοι θα βρεθούν στον θερινό κινηματογράφο όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρίνα Καλογήρου το Σάββατο 3 Ιουνίου, λίγο πριν την προβολή της ταινίας τους «Αν..». Άλλοι καλεσμένοι είναι ο Γιάννης Βογιατζής (12/6), ο Δημήτρης Αθανίτης (19/6), ο Βασίλης Βαφέας (10/7), ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης (3/7) και η Μάρθα Καραγιάννη (11/9).

Κάθε Δευτέρα θα προβάλλεται μία ελληνική ταινία με δωρεάν είσοδο στις 21:15, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή, μία παιδική ταινία με δωρεάν είσοδο στις 20:30 και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνονται δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά από την Παιδική Βιβλιοθήκη Αλίμου, στις 19:15.

Οι γενική είσοδος είναι 4€ και 3€ για τους Δημότες Αλίμου, μαθητές, φοιτητές, άνω των 65, ΑμεΑ.

Το πρόγραμμα:

Πηγή : Nou-Pou.gr