Ανατριχιαστικό: θεματικό πάρκο που ζεις τον θάνατο της Νταϊάνα!

Γίνεται μέχρι και ψηφοφορία για την αιτία του δυστυχήματος.

Χωρίς κανένα σεβασμό στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το ταμπλόιντ National Enquirer  δημιούργησε κάτι απίστευτο και ανατριχιαστικό σχετικό με τον θάνατο της.  

Έφτιαξε ένα θεματικό πάρκο που ονομάζεται National Enquirer Live στο Τενεσί και ένα ένα από τα κόνσεπτ που δημιούργησαν σχετίζεται με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Τι έκαναν; Σε αυτό το θεματικό πάρκο υπάρχει ένα μέρος που μπορείς να ζήσεις σε 3-D εμπειρία τον θάνατο της!

Μέσω προτζέκτορα γίνεται 3-D προβολή των κτηρίων που βρίσκονταν στον δρόμο που ακολούθησε το αυτοκίνητο του Ντόντι και της Νταϊάνα από τη στιγμή που έφυγε από το Ritz Hotel. Στην προβολή υπάρχουν οι παπαράτσι που τους κνηγούσαν, το έντονο φως που λέγεται ότι τύφλωσε τον οδηγό και έχασε τον έλεγχο και καταλήγει στην προβολή των συνθηκών του ατυχήματος! Το μόνο που δεν υπάρχει είναι αίμα και τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Για αυτή τη βόλτα του… θανάτου χρειάζεται να πληρώσεις 25 δολάρια, ενώ γίνεται ψηφοφορία με ερωτήσεις προς τους συμμετέχοντες σχετικά με το ποιος πιστεύουν πως ήταν ο λόγος της συντριβής.  «Εμπλέκονται οι royals στον θάνατό της;», «Πιστεύετε πως ήταν έγκυος;», ρωτούν ανάμεσα σε άλλα.

Πάρα πολλοί χρήστες του Twitter έστειλαν οργισμένα μηνύματα προς το έντυπο και το κατηγόρησαν  για ασέβεια και βλασφημία στο πρόσωπο της νεκρής πριγκίπισσας.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: thetoc.gr