Ανδρέας Κονδύλης: Νόμιμες, βάσιμες και σωστές οι ενέργειες της Δημοτικής μας Αρχής

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη στο facebook:

“ΚΟΛΑΦΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ LED

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Εδώ και 2 – 3 μήνες πολλά στελέχη της αντιπολίτευσης προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σταματήσουν ένα μεγάλο έργο που έχει υποσχεθεί η Δημοτική μας Αρχή και είναι έτοιμη να υλοποιήσει: την αντικατάσταση όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με νέα φωτιστικά σώματα led, που είναι οικολογικά, οικονομικά και δίνουν πλούσιο φωτισμό.

Προσέφυγαν, λοιπόν, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση καταγγέλλοντας ότι ο διαγωνισμός που έκανε ο Δήμος μας ήταν τάχα παράνομος, άκυρος και ασύμφορος. Ταυτόχρονα, διάφορα «παπαγαλάκια» διέδιδαν στα σόσιαλ μίντια και αλλαχού ότι επρόκειτο περί μεγίστου σκανδάλου.

Σε όλη αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής, με σθένος απαντούσαμε ότι η διαδικασία ήταν νόμιμη, έγκυρη, ότι συνέφερε τον Δήμο και γι΄ αυτό ακριβώς θα αγωνιζόμαστε να προχωρήσει κανονικά, όσα εμπόδια κι αν προσπαθούσαν να βάλουν.

Θέλουμε η πόλη μας ν΄ αλλάξει όψη το βράδυ, με πλούσιο, πλήρη και οικονομικό οδοφωτισμό! Κι ας έφτασαν κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ζητάνε την πειθαρχική δίωξη του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων λόγω του δήθεν «σκανδάλου»…

Σε όλους αυτούς έρχεται τώρα και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Υπουργείο Εσωτερικών) να απαντήσει αποστομωτικά, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς τους και εγκρίνοντας όλες τις ενέργειες της Δημοτικής μας Αρχής ως νόμιμες, βάσιμες και σωστές!

Δείτε στη φωτογραφία το έγγραφο με αρ. πρωτ. 116486/ 36728/ 2018 που απορρίπτει στο σύνολό της την Προσφυγή που είχαν υποβάλει στελέχη της αντιπολίτευσης εναντίον της Δημοτικής Αρχής.

Μια κουβέντα μόνο για επίλογο:
H εμπαθής αντιπολίτευση είναι άγονη και στείρα. Αντί να πηγαίνει την πόλη μπροστά, την οδηγεί στη στασιμότητα, κι ακόμα χειρότερα… στην οπισθοδρόμηση!!!