Άννα Βίσση: Με leather pant σε έξοδο με τη Σοφία Καρβέλα – Μητέρα και κόρη χαλαρές και ευδιάθετες.

Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Άννα Βίσση με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τους δύο γιους της δεύτερης, Νέστορα και Νίκο. Μητέρα και κόρη ήταν ιδιαίτερα χαλαρές και ευδιάθετες, ενώ δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν και με θαυμάστριές τους.

Η Άννα Βίσση, επέλεξε ένα leather μακρύ παντελόνι, με φαρδιά μπατζάκια το οποίο συνδύασε με φούτερ σε ιδιαίτερο pattern και μακρύ, μαύρο γιλέκο. Η κόρη της, από την άλλη, προτίμησε ένα denim pant, με λευκό, ψηλοτάκουνο μποτάκι και φούτερ.

Η Σοφία Καρβέλα μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όμως διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με τη μητέρα της και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά της. Όπως έχει μάλιστα, πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, θαυμάζει τους γονείς της έχει καψούρα με τους γιους της.

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. […] Είμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι, δύο ιδιοφυείς προσωπικότητες, αυτό που λέμε one in a billion».

πηγή: protothema.gr