Αθλητικός Όμιλος Τερψιθέας Γλυφάδας , συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση του!

 Ο Αθλητικός Όμιλος Τερψιθέας Γλυφάδας ιδρύθηκε το 1958 και είναι από τους ιστορικότερους συλλόγους της Γλυφάδας.

H σύλληψη της ιδέας ίδρυσης μιας ομάδας ποδοσφαίρου ανήκει στους απλούς συνανθρώπους μας που μεγάλωναν στη γύρω από το γήπεδο περιοχή και έτρεφαν αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αλλά και για τη νεολαία της περιοχής.

Έμβλημα του Συλλόγου, το δαφνοστεφανωμένο σήμα Α.Ο.Τ. και χρώματα του το μπλέ και το λευκό όπως τα σχήματα της Ελληνικής σημαίας.

Ο σύλλογος δημιούργησε τάχιστα πολλά τμήματα όπου εκτός του ποδοσφαίρου ανέπτυξε το μπάσκετ ανδρών και γυναικών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Όλα αυτά τα χρόνια, με πολύ κόπο και πολλές θυσίες, ο σύλλογός μας μεγάλωνε και αναπτυσσόταν. Αργά στην αρχή, με προσεκτικά βήματα, έχοντας στόχο, οι νέοι, αγόρια και κορίτσια, που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και μπάσκετ, να μπουν στο πνεύμα του αθλητισμού και του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ». Αυτές οι αρχές και οι αξίες, είναι πρώτη και κύρια επιδίωξη μας. Τα χρόνια πέρασαν, πολλοί από τους νεαρούς τότε αθλητές και αθλήτριες, σήμερα είναι οι ίδιοι επιτυχημένοι επαγγελματίες και άξιοι οικογενειάρχες. Η σχέση τους σήμερα με το Σύλλογο, είναι όπως και τότε, είναι σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Όντας σήμερα οι ίδιοι οικογενειάρχες, προσφέρουν αφιλοκερδώς τη βοήθειά τους και τη συνδρομή τους, φροντίζουν τα παιδιά της Τερψιθέας Γλυφάδας, να ακολουθήσουν το δικό τους παράδειγμα και να ενταχθούν και αυτά στο Σύλλογο μας, με τις ίδιες αρχές και αξίες.

Σήμερα, ο Σύλλογός μας δραστηριοποιείται στο ανδρικό ποδόσφαιρο και ανδρικό και γυναικείο μπάσκετ. Έχουν περάσει από το Σύλλογο πάνω από 6.000 παιδιά, ενώ σήμερα ξεπερνούν τα 500 παιδιά.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 60 χρόνων από την ίδρυση του, όλα τα μέλη του Συλλόγου μας είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε και θα συνεχίσουμε
με όλες μας τις δυνάμεις να παλεύουμε για την ιστορία που άφησαν οι προκάτοχοί μας.

με 90 λεπτά ιδρώτα .. 90 λεπτά πόνος ..90 λεπτά μαχης – ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ 60 χρόνια (πηγή video: vmoulakakis-glyfada.blogspot.com)