Βολές Ψυρρόπουλου Για Επικίνδυνα Σημεία Στην Ηλιούπολη – Άμεση Αποκατάσταση Από Την Ανάδοχο Εταιρεία

Βολές προς τη δημοτική αρχή εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος πριν λίγα 24ωρα, καταγγέλοντας εγκατάλειψη και ύπαρξη επικίνδυνων σημείων στο πάρκο Κριάρη και στην πλατεία Ευρώπης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης βρέθηκε στο σημείο βγάζοντας φωτογραφίες τα σημεία που είχαν βανδαλιστει και είχαν σπάσει από αγνώστους, κατηγορώντας τη δημοτική αρχη για ολιγωρία και κάνοντας λόγο για «τρόμο» στις παιδικές χαρές της πόλης. Μάλιστα, ο ίδιος σε ανάρτησή του καλούσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να πάει στο σημείο, περιμένοντας τον επί 3 ώρες, όπως ισχυρίζεται, ενώ τελικά, ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να περαστούν προστατευτικές κορδέλες στα σημεία.

Άμεση Παρέμβαση Από Την Ανάδοχο Εταιρεία

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, οι ζημιές είχαν ήδη αποκατασταθεί, καθώς αρμόδια για την αποκατάσταση των ζημιών δεν είναι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, αλλά η εταιρεία-ανάδοχος που έχει αναλάβει τη συντήρηση των παιδικών χαρών και η οποία έσπευσε στο σημείο λίγη ώρα αφότου ενημερώθηκε για το περιστατικό βανδαλισμών.

πηγή: ilioupolinews.gr