Συγκεντρωση Πασχαλινων Δωρων Απο Το Δημο Ηλιουπολης Σε Συνεργασια Με Το «Oλοι Μαζι Μπορουμε»

Με σύνθημα «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός» το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ηλιούπολη.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ προσκαλούν τους Δημότες και κατοίκους Ηλιούπολης να προσφέρουν λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

Η δράση πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, έως και το Σάββατο 27 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00 στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.
May be an image of text that says 'ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ મ્ગોન ตู่าโอมอว μί μπτυροήμιε! .サテイ/快 Μπες και φέτος στον ρόλο σου! Γίνε Νονός To ΟΛΟΙ MAZ ΜΠΟΡΟΥΜΕ KGI ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΘΥΠΟΛΗΣ γκεντρώνουν δώρα παιδιά έχουν ανάγκη. Καθημερινά, σπό Th Δευτέρα Απριλίου Σάββατα 27 Απριλίου, αο610'72 υπρω απότι ι2 ομεσημέρι, δώρα σας στην ίσοδο TOU Δημαρχείου Ηλιούπολης. Φέρτε Γαοποιαδήποτεδιευκρίνιση Για οποιαδήποτε διευκρίνιση. μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 9970009 clorrazitorcume'
Τα Πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα προς χρήση.

Αφού συγκεντρωθούν τα Δώρα, ο Δήμος θα αξιολογήσει τις ανάγκες και θα τα μοιράσει στα παιδιά με τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 9970009