Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εκτός εαυτού σε νέο βίντεο στο Instagram- «Είστε σκουπίδια, δεν με ακουμπάτε»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε έξαλλη σε νέο βίντεό της στα social media, μιας και ξέσπασε όταν αντιλήφθηκε όταν κάποιοι επιτήδειοι της έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου της.

 

Την ίδια την έχουμε γνωρίσει και την έχουμε αγαπήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και της τηλεόρασης.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφιλ στα social media και η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της, ενώ συζητάει και με τους διαδικτυακούς της φίλους θέματα που την αφορούν και την απασχολούν ιδιαίτερα. Αυτήν την φορά, η ίδια αναφέρθηκε εκτενώς σε ένα περιστατικό που της συνέβη, μιας και κάποιος της έσκασε τα λάστιχα του αυτοκινήτου της.

«Κατεβαίνω, παίρνω το αυτοκίνητό μου να γυρίσω στο σπίτι και μου είχαν σκίσει τα λάστιχα. Σταματάω σε ένα βενζινάδικο γιατί μου έβγαλε ένδειξη και σταματάει ένα αυτοκίνητο με δύο παλληκαράδες μέσα και μου λένε: “Πώς σου φαίνεται τώρα;” Γιατί ιδεν σταματάγατε λίγο περισσότερο; Αν είστε τόσο άνδρες, ελάτε να με βρείτε» ενώ έγραψε παράλληλα στην ανάρτησή της: «Δεν με ακουμπάτε ρε. Πειράξτε όσο θέλετε στα κρυφά τις λαμαρίνες, αλλά εμένα δεν μπορείτε σκουπίδια. Είστε σκουπίδια και μόνο αυτό μπορείτε να είστε»

πηγή: gossip-tv.gr