Δημοτικό θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” : Ολοκληρώθηκαν οι οικοδομικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο θέατρο με υψηλές προδιαγραφές για τις ανάγκες της πόλης μας και των δημοτών” ανακοίνωσε ο κ. Άγγελος Γαβαλάς, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, σε ανάρτηση του παρουσιάζοντας φωτογραφίες από τους χώρους του θεάτρου:

Άγγελος Γαβαλάς

Δημοτικό θέατρο ‘Μελίνα Μερκούρη’: Ολοκληρώθηκαν οι οικοδομικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου. Όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις αναβαθμίστηκαν και εξυγχρονίστηκαν. Ο χώρος του θεάτρου στο ισόγειο διαθέτει 210 θέσεις, καμαρίνια και χώρους υγιεινής ενώ στον ημιόροφο του Δημαρχείου δημιουργήθηκε χώρος εκδηλώσεων και ειδική αίθουσα Control Room για τον χειρισμό του εξοπλισμού του θεάτρου. Οι απλές γεωμετρίες και οι επιλογές των υλικών δημιουργούν ένα άρτιο συνθετικά αποτέλεσμα.

Η σύμβαση του έργου υπεγράφη στις 5-10-16 και ολοκληρώθηκε στις 20-12-18 με συνολικό κόστος 391.938 €. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Γ. Βασιλαντωνάκη και τους επιβλέποντες μηχανικούς Τσιάμη Αργυρώ, Κιτσικοπούλου Άννα και Μανώλαρο Αντώνη για την σημαντική προσφορά τους σε ένα δύσκολο και ειδικό έργο. Επιπλέον το Μελετητικό γραφείο του Αρχιτέκτονα Δ.Πυργάκη με τους συνεργάτες του. Ο Δήμος Αγιου Δημητριου διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο θέατρο με υψηλές προδιαγραφές για τις ανάγκες της πόλης μας και των δημοτών.”