«Ειρηνοδρομία 2019» • Τρέχουμε για την Ειρήνη με τη Φλόγα στην Καρδιά

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2019, στην οποία προεδρεύει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, ανακοίνωσε ότι μέσα από τις δράσεις της «Ειρηνοδρομίας 2019», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, προωθεί την ανάδειξη και υποστήριξη του κοινωνικού έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Το μήνυμα της Διοργάνωσης της Ειρηνοδρομίας 2019, επίκαιρο και πάλι, είναι: Τρέχουμε για την Ειρήνη με τη Φλόγα στην Καρδιά!

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Ο Σύλλογος συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε τη συνεργασία της, για μία ακόμη χρονιά, με το Ίδρυμα της «Ολυμπιακής Εκεχειρίας».

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβίωσαν στη σύγχρονη εποχή, στην Αθήνα, το 1896, εξυμνώντας τις ανθρώπινες αξίες, την ευγενή άμιλλα και την ειρηνική συνύπαρξη, μέσα από τον αθλητισμό, τις αξίες και τις αρχές του Ολυμπισμού, όλων των ανθρώπων και όλων των πολιτισμών.
Στα τελευταία χρόνια της τελευταίας χιλιετίας, δημιουργήθηκε ένα ισχυρό κίνημα για την αναβίωση της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Σκοπός του είναι η ενθάρρυνση των εθνών να τηρήσουν την Ολυμπιακή Εκεχειρία και να παύσουν όλες τις εχθροπραξίες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ειρηνοδρομία διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Ο.Φ.Κ.Α «Οδυσσέας» και με την υποστήριξη της Περιφέρεια Αττικής. Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Παρακαλούμε επιλέξτε τον αγώνα που επιθυμείτε να συμμετέχετε