Εξελίξεις για την Υπόγεια Σήραγγα Κατεχάκη – Βουλιαγμένης (Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης)

Ιδιαιτέρως θετική και ελπιδοφόρα εξέλιξη για την Ηλιούπολη αποτελεί το γεγονός της διετούς παράτασης της σύμβασης της Αττικής Οδού με αντάλλαγμα μεταξύ άλλων και την υποχρέωση εκπόνησης μελέτης επέκτασης με την Αστική Σήραγγα Κατεχάκη-Βουλιαγμένης.

Η ένταξη της εν λόγω μελέτης στις υποχρεώσεις πρώτης και άμεσης προτεραιότητας αποτελεί πια απόδειξη ότι η εκστρατεία ενημέρωσης που έχει κάνει ο Δήμος Ηλιούπολης απέδωσε καρπούς.

Όπως διαπιστώθηκε στην σχετική Ημερίδα που διοργανώθηκε από το Δήμο Ηλιούπολης, όλη η πολιτική ηγεσία αλλά και οι εμπλεκόμενοι τεχνοκράτες συμφώνησαν στην αναγκαιότητα του έργου.

Η εντολή όμως εκπόνησης μελέτης ως μέρος της επέκτασης της υπάρχουσας σύμβασης, αποτελεί την πρώτη απόδειξη ότι όλα αυτά που ελέχθησαν στην Ημερίδα ήταν και μια πραγματικότητα.

Μετά και την ένταξη του έργου στο χρηματοδοτικό πακέτο Γιούνκερ όλα δείχνουν ότι η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης που θα δώσει μια άλλη διάσταση στην ποιότητα ζωής των πολιτών της Ηλιούπολης είναι ένα κομμάτι του άμεσου μέλλοντος.

Η δημοτική αρχή της Ηλιούπολης όμως δεν εφησυχάζει. Θα συνεχίσει τις δράσεις της, την τεκμηρίωσή της και τον αγώνα της, μέχρις ότου το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

(από το γραφείο τύπου του δήμου Ηλιούπολης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ