Εκθαμβωτική η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα νέας ταινίας Dumbo της Disney (Photos)

Η χολιγουντιανή σταρ μοιάζει να έχει αφήσει πίσω της τη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε το πολύκροτο διαζύγιο με τον Brad Pitt και πραγματικά έλαμπε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Dumbo της Disney.
Μάλιστα η Jolie, που τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κάνει πρεμιέρα και για το sequel της ταινίας της Disney “Maleficent”, στο οποίο πρωταγωνιστεί, φρόντισε να πάει στην κινηματογραφική πρεμιέρα συνοδευόμενη από 4 από τα 6 παιδιά της.

Συγκεκριμένα είχε μαζί της τα νεότερα παιδιά της, τη 14χρονη Zahara, τη 12χρονη Shiloh, και τα 10χρονα δίδυμα Vivienne και Knox και όλοι μαζί ήταν όλο χαμόγελα και γέλια όταν πόζαραν στο κόκκινο χαλί.
Η δε Jolie εντυπωσίασε με το λευκό φόρεμά της με την αποκαλυπτική πλάτη που επέτρεπε να είναι σε κοινή θέα τα τατουάζ της.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Jolie με τα παιδιά της σε κινηματογραφική πρεμιέρα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, κάτι που φανερώνει πως προφανώς η σταρ νιώθει καλύτερα και έχει λύσει πολλά από τα θέματα που είχαν προκαλέσει πολύμηνη νομική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της με επίκεντρο πάντα ζητήματα που αφορούσαν τα παιδιά.

πηγή: mag.sigmalive.com