Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Δείτε τους να κόβουν την τούρτα του γάμου τους!

Ο Ετεοκλής Παύλου, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Μοσχάτου Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Δήμητρας, το γένος Αργυρίου και η Ελένη Χατζίδου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Τριαντάφυλλου και της Μαρίας το γένος Γαβριήλογλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Μοσχάτο Αττικής”.

Με την παραπάνω αναγγελία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα“Καθημερινή”, έγινε γνωστό πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα παντρεύονταν λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο η κορούλα τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε την Δευτέρα (03/06) με πολιτικό γάμο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου. Ιδιαίτερα διακριτικοί, επέλεξαν να γίνει ο γάμος τους έχοντας στο πλευρό τους μόνο στενούς φίλους και λίγους συγγενείς. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό πως μετά τον ερχομό της κορούλας τους, η Ελένη και ο Ετεοκλής θα πραγματοποιήσουν με θρησκευτικό γάμο!

Μάλιστα, λίγο μετά την αποκάλυψη του γάμου τους, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μέσω InstaStories, την πρώτη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ανάρτησε στιγμιότυπο με τη μπομπονιέρα που επέλεξαν να χαρίσουν στους καλεσμένους τους.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια Τζο Λαζοπούλου, η οποία είναι κολλητή της Ελένης Χατζίδου, δημοσίευσε στο Instagram βίντεο με τη τραγουδίστρια και τον personal trainer από τη στιγμή που έκοβαν την τούρτα του γάμου τους!

Δείτε το βίντεο:

πηγή: faysbook.gr