Διαφημιστείτε εδώ

Ευαγγελία Πλατανιώτη, έκανες ΠΕΡΗΦΑΝΗ όλη την Ηλιούπολη, όλη την Ελλάδα!

Ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος υποδέχθηκε την Ευαγγελία Πλατανιώτη, το χρυσό κορίτσι της Ηλιούπολης, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Δήμαρχος της πόλης δήλωσε βαθιά συγκινημένος για τη μεγάλη επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος της πόλης θα την τιμήσει εμπράκτως όπως της αξίζει!
 “Ευαγγελία Πλατανιώτη, έκανες ΠΕΡΗΦΑΝΗ όλη την Ηλιούπολη, όλη την Ελλάδα!
Νιώθω πραγματικά Ευγνώμων ως Ηλιουπολίτης, ως Δήμαρχος της πόλης, ως Έλληνας για το πρώτο Χρυσόμετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Είναι τιμή για το Δήμο μας, είναι τιμή για κάθε παιδί που θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο του Πρωταθλητισμού στο άθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα του υγρού στίβου!” τόνισε ο κος Ψυρρόπουλος.
Το «παρών» έδωσαν μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Καλαρρύτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Καραβαγγέλης.
Κατά την αναμονή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης μίλησαν για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων της πόλης και τους τρόπους υιοθέτησης σημαντικών πρακτικών ενάντια στη βία στον αθλητισμό και την ένταξη του αθλητισμού στην καθημερινότητα των πολιτών.

 

Exit mobile version