Φωκάς Ευαγγελινός: Η σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του-είναι μαζί 26 χρόνια

Είκοσι έξι χρόνια μαζί κλείνουν φέτος ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Πίτσα Κουτουφά, η Κεφαλονίτισσα καλλιτεχνική μάνατζερ που είναι το άλλο του μισό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1993, όταν η Μιμή Ντενίση τον κάλεσε να χορογραφήσει το «Tαμ ταμ Τάγνκο».

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή τους στο Ηρώδειο πριν από λίγες μέρες

Η αγαπημένη του τότε εργαζόταν στις δημόσιες σχέσης της ηθοποιού. Βγήκαν με τον Φωκά Ευαγγελινό δυο τρεις φορές και από τότε έδεσαν, όπως αποκάλυψε εκείνος.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε πει για τη γυναίκα της ζωής του σε παλαιότερη συνέντευξη:

«Έχω τον άνθρωπο της ζωής μου, την Πίτσα Κουτουφά, με την οποία ζούμε είκοσι χρόνια μαζί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που να μην έχει σχέση με τη δουλειά μου, γιατί δεν θα μπορούσε να με παρακολουθήσει. Με είχε καλέσει η Μιμή Ντενίση να χορογραφήσω το Tαμ – ταμ Ταγνκό 1993. Η Πίτσα δούλευε τότε στις δημόσιες σχέσεις της Μιμής. Βγήκαμε δυο- τρεις φορές και από τότε κολλήσαμε. Από ένα σημείο και μετά, έγινε και μέντοράς μου στη δουλειά. Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε το δρόμο και τη σχολή χορού έτσι τη φτιάξαμε το 1996. Με έπεισε μετά κόπων και βασάνων, να πάρω δάνειο 80 εκατομμυρίων δραχμών τότε. Με έφερε σε αυτό εδώ το κτίριο στην Κυψέλη που ήταν εγκαταλελειμμένο».

Και κατόπιν είχε προσθέσει: «Έχει συμβεί να τη φορτίζω με τα δικά μου. Αν δεν την είχα, θα ήμουν ένας φτωχός καλλιτέχνης. Νιώθω ότι την πιέζω πολύ, με όσα έχει στο κεφάλι της. Αλλά όταν χάνουμε τον εαυτό μας και τον προσωπικό μας χρόνο, χτυπάει ένας συναγερμός, λέμε “στοπ” και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας».

Γιατί όμως οι δυο τους δεν έκανα ποτέ παιδί; «Εγώ δεν τόλμησα. Θεωρώ τεράστια την ευθύνη ενός παιδιού και δεν αισθανόμουν ώριμος στο να μπορέσω να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μου λάθος. Θα φανεί εγωιστικό αλλά η δουλειά λειτούργησε εις βάρος του ενδεχόμενου για ένα παιδί. Ποτέ, βέβαια, δεν είναι αργά. Μπορεί να βρεθεί ένας άλλος τρόπος. Πιθανόν για μια υιοθεσία να είμαι ανοιχτός».

Δείτε κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες τους. 

 

ΦΩΤΟ: NDP

πηγή: thetoc.gr