Γέννησε η Δούκισσα Νομικού!

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Δούκισσα Νομικού το βράδυ της Πέμπτης (26/9). Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της Δημήτρης Θεοδωρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.310 γρ. που θα ονομάσουν Αναστασία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γυναικολόγος της και καθηγητής μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Πέτρος Νικολαΐδης τον ομφάλιο λώρο έκοψε ο σύζυγος της ενώ αποκάλυψε πως η μικρή παρόλο που μοιάζει και στους δύο πήρε τα χρώματα της μαμάς της.

«Είχαμε ένα πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά. Αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος. Μέσα σε δύο ώρες. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα. Της συνέστησα να έρθει αμέσως στο μαιευτήριο. Κάναμε εξετάσεις και είδαμε πως μπαίνει σε μια πρώτη φάση τοκετού. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη. Η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ. Η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα. Το καταληκτικό με τη Δούκισσα είναι πως γεννάει την τελευταία ημέρα του μήνα της. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν μέσα. Πολύ ήρεμος. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο»

πηγή: peoplegreece.com