Γιώργος Παρτσαλάκης: «Κάποτε έπαιρνα πολλά χρήματα, τώρα δεν έχω ούτε ένα ευρώ»

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα χρήματα που έπαιρνε και παίρνει σήμερα από την τηλεόραση

Στο Star Channel παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» και στη θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα χρήματα που έπαιρνε και παίρνει σήμερα από την τηλεόραση.

Παλαιότερα είπε ότι είχε φτάσει στο σημείο να αμείβεται με 9.000 ευρώ το επεισόδιο, δηλαδή, 35.000 ευρώ το μήνα. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτοί οι μισθοί δεν υπάρχουν πλέον για τους ηθοποιούς. «Δεν το συζητώ, είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας! Αν έπαιρνες 100, παίρνεις 10. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια, είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχουν μηνιάτικα, μισθοί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2.000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά».

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης θα συμμετέχει στο νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, που γράφει το Τατουάζ, και πιστεύει ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχει αποσαφηνιστεί σε ποιο κανάλι θα φιλοξενηθεί. Αναφορικά με την οικονομική του κατάσταση ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι: «Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα έχω δύο παλικάρια. Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου και να είμαστε σε μία αξιοπρέπεια».

πηγή: Κώστας Χρυσός / klik.gr