Hailie Scott: Η κόρη του Eminem διαφέρει από τις περισσότερες celebrity influencer – Τα σχόλια επιβράβευσης στο Instagram

Και να μην την έχετε δει ποτέ, όλος ο κόσμος – τουλάχιστον, αυτός που είναι λάτρης ή απλά εξοικειωμένος με τα τραγούδια του Eminem- γνωρίζει την ύπαρξη της. Το μοναδικό βιολογικό παιδί του διάσημου rapper, η Hailie, διαθέτει ακόμα και τραγούδι με το όνομά της στη δισκογραφία του, όμως, η ίδια κάθε άλλο παρά μοιάζει να έχει σχέση με το lifestyle του πατέρα της. Ή να θέλει να συνδέσει την επαγγελματική της καριέρα και τα μελλοντικά της βήματα με ό,τι μπορεί να της προσφέρει αβίαστα η δημοφιλία του Eminem.
Influencer με πτυχίο

Η Hailie Scott, σήμερα 23 ετών, αποφοίτησε με πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Michigan, ωστόσο έχει ρίξει το βάρος και την προσοχή της στα social media. Με περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια followers στο Instagram έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο της influencer, και ενώ αρχικά ήταν επικεντρωμένη σε θέματα ομορφιά, πλέον έχει διευρύνει τα ενδιαφέροντά της στη μόδα και τα ταξίδια. Ήδη από την αποφοίτησή της και την ενασχόλησή της με τα social την έχουν προσεγγίσει διάφορα brands ζητώντας της συνεργασία, και οι αναρτήσεις γίνονται σύντομα δημοφιλείς.

Γιατί ξεχωρίζει;

Το ξεχωριστό με την κόρη του Eminem, που πολλοί πιστεύουν ότι του μοιάζει εκπληκτικά, είναι ότι δεν έχει το προφίλ των high – glossy και famous celebrity influencers της ηλικίας της. Δεν προβάλει, για την ακρίβεια δεν θέλει να έχει καμία σχέση, με το γεγονός ότι είναι η «κόρη κάποιου» και δεν είναι τυχαίο που δεν ανεβάζει φωτογραφίες με τον πατέρα της.

Οι θαυμαστές της επιδοκιμάζουν τόσο το στιλ της, που μοιάζει γήινο, προσιτό και καθημερινό, όσο και την ομορφιά της, που δείχνει απόλυτα φυσική. Το ίδιο εντυπωσιάζονται από το καλογυμνασμένο της μεν, απόλυτα φυσιολογικό και γυναικείο, στρογγυλεμένο κορμί της. «Το πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει ποτέ» σχολίασε κάποιος, ενώ άλλοι δεν διστάζουν να εκφράσουν την επιθυμία τους για tutorials από την ανερχόμενη influencer. Κι ενώ κάποιοι followers κάνουν αναφορά στον πατέρα της Eminem, ωστόσο τα περισσότερα σχόλια που συγκεντρώνει η απόλυτα normal Hailie αφορούν την ίδια και τις εμφανίσεις της.

Η επιτυχία της Hailie Scott, που βασίζεται στις αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, έχει φέρει τεράστια ευτυχία στον πατέρα της. Όπως αναφέρει πηγή στο Hollywood Life, «o Eminem περισσότερα απ’ όλα, τα βραβεία και τις επιτυχίες, είναι περήφανος από για την κόρη του- και έχει κάθε λόγο! Η Haile είναι μια καταπληκτική νεαρή γυναίκα. Είναι προσγειωμένη, πανέξυπνη, ευγενική, δυναμική, ισορροπημένη και ένα πολύ καλό παιδί».

Τα πράγματα για τη Hailie πάντως φαίνεται να πηγαίνουν εξαιρετικά καλά, αφού πλέον χρησιμοποιεί το app LIKETOKNOW.it για να μοιράζεται τις λεπτομέρειες από τα outfits της. Το συγκεκριμένο app φημίζεται για τη βοήθεια που προσφέρει σε influencers ανά τον πλανήτη να επικοινωνήσουν το «προϊόν» τους σε μαζικό κοινό. Μάλιστα, αν οι followers κατεβάσουν το app στο κινητό τους, αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να αγοράζουν επιτόπου τα κομμάτια των outifts, ενώ κάθε φορά που επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μ’ αυτόν τον τρόπο, η influencer στην οποία ανήκει το outfits κομμάτια που οποίου αγόρασαν, παίρνει ένα μικρό ποσοστό από την αγορά. Και κάπως έτσι, η Hailie Scott, η κόρη του Eminem, ενός από τους πλουσιότερους ράπερ του πλανήτη, βγάζει τα λεφτά της.

o Eminem

πηγή: peoplegreece.com