Η Αλιμιώτισσα Νικόλ Σαραβάκου ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία με μία συναυλία στην πόλη μας

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, η Νικόλ Σαραβάκου θα βρίσκεται στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» για να μας χαρίσει μία μαγική βραδιά. Η συναυλία θα έχει τίτλο «Πρόβα και πάμε» και ξεκινά στις 21:00, στο ανοιχτό θέατρο που βρίσκεται στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Για τη Νικόλ Σαραβάκου:

Η Νικόλ Σαραβάκου είναι μια νέα και χαρισματική ερμηνεύτρια με ήδη πολλές σπουδαίες συνεργασίες και sold out εμφανίσεις στο ενεργητικό της. Οι καλοκαιρινές της συναυλίες έχουν τον τίτλο «Πρόβα και πάμε», που είναι και ο τίτλος του πρώτου της προσωπικού δίσκου. Τα τραγούδια είναι δικές της επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία και από την δισκογραφία των αγαπημένων της ερμηνευτών και δημιουργών. Ένα ταξίδι μπρος και πίσω στο χρόνο μέσα από τον αυθορμητισμό, την θεατρικότητα και τη φρεσκάδα της νεαρής ερμηνεύτριας. Μια βόλτα με ανεβασμένες ταχύτητες αλλά και με νοσταλγικά σταματήματα ανάμεσα στα ακούσματα και στις εποχές. Από τον Τσιτσάνη και τον Χιώτη, στον Μάλαμα και τον Κραουνάκη, στον Παπακωνσταντίνου και στον Λειβαδά. Τραγούδια αγαπημένα δοσμένα με νέες ξεχωριστές ερμηνείες.

Γέννημα θρέμμα του Αλίμου η Νικόλ ξεκινάει τις καλοκαιρινές της συναυλίες από την πόλη μας, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στις 9μμ, στο υπαίθριο θέατρο «Μαίρη Αρώνη».

Παίζουν μαζί της οι μουσικοί:

  • Μάριος Παπούλιας: βιολί
  • Νίκος Σταδιάτης: ακορντεόν
  • Αλέξανδρος Κούρος: τύμπανα
  • Άγγελος Τσιμιδάκης: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
  • Πέτρος Βασιλειάδης: μπάσο
  • Γιώργος Ντινάκος: μπουζούκι

Επιμέλεια προγράμματος: Νικόλ Σαραβάκου

πηγή: alimosonline.gr