Η απάντηση του Ανδρέα Κονδύλη στο αίτημα συνεργάτη του Βαγγέλη Τσαμήτα για ακύρωση των δημοτικών εκλογών

Με μία ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δίνει τη δική του απάντηση στο αίτημα του στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Τσαμήτα, Δημήτριου Μαντικού, για ακύρωση του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών.

Η παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο» με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη, απέσπασε 68% στις εκλογές της 26ης Μαϊου και ο Άλιμος έκλεξε Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή.

Τώρα, ο Δημήτρης Μαντικός ζητά ακύρωση του αποτελέσματος, με έγγραφο το οποίο κατέθεσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Επικαλείται νομικό κώλυμα ως προς μία Δημοτική Σύμβουλο – η οποία δεν εκλέθχηκε-.

Η απάντηση του Ανδρέα Κονδύλη:

“ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ”
ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!

Δεν είναι αστείο: με Ένσταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στενός συνεργάτης του κ. Τσαμήτα ζητάει να ακυρωθούν οι πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές στον Άλιμο και να επαναληφθούν χωρίς τη συμμετοχή της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” !!

Ζητάνε, δηλαδή, να ξαναγίνουν εκλογές και να εκλεγεί νέος Δήμαρχος και νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με πλήρη αποκλεισμό της Δημοτικής Παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” (που στις πρόσφατες εκλογές κέρδισε) !!

Η κίνηση αυτή από την πλευρά Τσαμήτα δείχνει πλήρη περιφρόνηση προς την ετυμηγορία της κοινωνίας και προς την πρόσφατη κρίση των πολιτών.

Όταν χάνεις στην κοινωνία, δεν προσπαθείς να κερδίσεις “με το ζόρι” στα Δικαστήρια. Το να προσπαθείς να αναδειχτείς πάση θυσία Δημοτική Αρχή, όχι από τους πολίτες, αλλά από τα Δικαστήρια, δείχνει νοσηρή εμμονή και πλήρη έλλειψη δημοκρατικού ήθους…

Εμείς, φυσικά, θα παρασταθούμε στο Δικαστήριο, που έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου, και θα αποδείξουμε ότι οι ισχυρισμοί και τα “επιχειρήματά” εναντίον μας δεν έχουν κανένα ίχνος βασιμότητας και σοβαρότητας.

Ταλαιπωρούμαστε, όμως, εμείς και ολόκληρη η πόλη μας εντελώς αδίκως, καθώς μας αναγκάζουν να ασχολούμαστε με αστειότητες και ανούσια πράγματα…

Μπορεί, λοιπόν, οι εκλογές να τελείωσαν προ 2 μηνών, όμως ο τυφλός πόλεμος από μέρος της αντιπολίτευσης συνεχίζεται σταθερά, με ακραίες, παράλογες και αθέμιτες ενέργειες…

Λίγη σοβαρότητα, επιτέλους…

Το έγγραφο που κατατέθηκε: