Η απάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου για τα ψέυτικα δημοσιέυματα

Αγαπητοί Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες,
είναι ηλίου φαεινότερο ότι μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών η λάσπη στο πρόσωπό μου δεν θα σταματήσει.

Διενεργείται από το βράδυ της ανακοίνωσης των νικητηρίων αποτελεσμάτων πόλεμος εναντίον μου με ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα που μοναδικό στόχο έχουν να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους που τίμησαν εμένα προσωπικά ως αυριανό Δήμαρχο της πόλης και τον συνδυασμό μας “Πρώτα η Ηλιούπολη”.
Εκατοντάδες Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες, έλαβαν το βράδυ των εκλογών από κατασκευασμένη ψεύτικη ηλεκτρονική διεύθυνση email με άγνωστο αποστολέα, ψεύτικα έγγραφα χωρίς σφραγίδες και με ψευδή συκοφαντικό τίτλο γύρω από το όνομά μου που με διαβάλλει, υπόθεση την οποία ήδη ερευνά διεξοδικά η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές μετά από αναφορά μας από την πρώτη στιγμή που λάβαμε γνώση τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2023.

Καθαρός όμως Ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!
Αποφάσισα να μη δώσω σημασία στον οργανωμένο πόλεμο που διεξάγεται εναντίον μου, γιατί έχω μάθει να ακολουθώ το όραμά μας με οδηγό τις αξίες μας, αλλά οφείλω να γνωστοποιήσω σε όλο τον κόσμο που την Κυριακή θα βρίσκεται στις κάλπες όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία που διαδίδουν προκειμένου να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή μου, παραπλανώντας σας.

Παραθέτω σε όλους:
-το λευκό ποινικό μητρώο μου,
-έγγραφο από την εισαγγελία που διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει εκκρεμής δικογραφία για ρευματοκλοπή στο όνομά μου,
-μηνυτήριες αναφορές κατά παντός υπευθύνου,
-την εξώδικη δήλωση ενάντια στον ιδιοκτήτη του notia.gr, από το οποίο οργανωμένα και καθοδηγούμενα συντονίστηκε από το μήνα Μάρτιο του 2023 αήθης επίθεση εναντίον μου,
-όπως και την απάντηση του εν λόγω κυρίου, ο οποίος αρνείται την εμπλοκή του με το εν λόγω καθοδηγούμενο δημοσίευμα, προκειμένου να αποφύγει τις δυσμενείς συνέπειες εις βάρος του.
-Επιπροσθέτως, επισυνάπτουμε την εξώδικη δήλωση κατά του κ. Καλογράνη Κωνσταντίνου, ο οποίος διευθύνει την ιστοσελίδα www.otanews.gr και κρύβεται από την στιγμή που κινηθήκαμε νομικά εναντίον του.


Στην εξώδικη δήλωσή μας όπως μπορείτε να διαβάσετε, παραθέτουμε στο ιστορικό τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του κου Καλογράνη και του νυν δημάρχου κ. Χατζηδάκη, οι οποίοι και επιβεβαιώνονται από τα παρακάτω links αλληλοστήριξης:
Τα αθέμιτα και κακόβουλα δημοσιεύματα αυτά εξυπηρετούν προφανείς ιδιοτελείς προσωπικούς σκοπούς, που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν όσους αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας.
Με τέτοιες κακοήθεις πρακτικές που εξυπηρετούν υπόγεια συμφέροντα της σημερινής διοίκησης, το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να υποβιβάζεται το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πόλης μας και της ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης.
Όσοι απειλούνται την ερχόμενη Κυριακή προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν βρώμικη λασπολογία και τακτικές που προσομοιάζουν σε εκείνες που χρησιμοποιούνται από οργανωμένες συμμορίες, αφού το έργο τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ανύπαρκτο.

Φίλες & Φίλοι,
τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ανοδική πορεία της ιστορικής παράταξης μας.
Έχουμε εδραιώσει την σχέση μας σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία με οδηγό τις Αξίες, όπως είναι η Ειλικρίνεια, η Εμπιστοσύνη, η Ανεξαρτησία και η Σταθερότητα.
Αυτό θα συνεχίσω να πράττω και να κοιτάζω στα μάτια κάθε Ηλιουπολίτη που βλέπει τα τελευταία χρόνια να υποβαθμίζεται η πόλη του όλο και περισσότερο.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗ !
Με εκτίμηση,
Στάθης Ψυρρόπουλος