Η εναρκτήρια εκδήλωση του πάρκου κοινωνικοποίησης και άθλησης σκύλων στο ΣΕΦ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/7) η εναρκτήρια εκδήλωση του πάρκου κοινωνικοποίησης και άθλησης σκύλων το οποίο βρίσκεται στο περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (1ο γεφυράκι, ακτή Δηλαβέρη).


Οι εργασίες που είχαν ξεκινήσει από πέρσι, για τη δημιουργία του πάρκου ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και παραδόθηκε στη διάθεσή του κοινού στην εκδήλωση που πραγματοποίηθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη να δίνει το παρών.

Πλήθος κόσμου και ιδιοκτήτες σκύλων παρευρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος προσφέρεται για αμέριμνες βόλτες, άθληση και κοινωνικοποίηση των τετράποδων σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η δημιουργία του εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης και ανάπλασης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής της Ν.Δ. κα Νόνη Δούνια, η κα Ανδριάνα Ζαρακέλη Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων, Δνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πειραιά, η κα Αλέκα Τουμαζάτου Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας Δήμου Πειραιά, η κα Αντωνία Σαρακατσάνη Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος, ο κ. Νίκος Μανεσιώτης Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά , η κα Σοφία Χαλικιά Πρόεδρος Φιλοζωικού Σωματείου Πειραιά και εργαζόμενοι του ΣΕΦ.


Η Δήλωση της προέδρου του Σ.Ε.Φ.

Με αφορμή την εναρκτήρια εκδήλωση του πάρκου σκύλων, η πρόεδρος του Σ.Ε.Φ. κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωση:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παραδίδουμε στο κοινό το πάρκο κοινωνικοποίησης και άθλησης σκύλων εδώ στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ως διοίκηση είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα που άπτονται του φιλοζωικού ενδιαφέροντος και για αυτό προχωρήσαμε στη δημιουργία αυτού του πολύ όμορφου χώρου. Ενός χώρου τον οποίο οι ιδιοκτήτες των πιστών μας φίλων , θα μπορούν να χρησιμοποιούν, προσφέροντας στα αγαπημένα τους ζωάκια τη δυνατότητα της άθλησης της κοινωνικοποίησης και της απαραίτητης βόλτας για την καθημερινή τους αναγκαία εκτόνωση.

Έχουμε τονίσει αρκετές φορές ότι το ΣΕΦ αλλάζει και στοχεύουμε στη συνολική ποιοτική αναβάθμιση και αξιοποίηση του χώρου. Για να επιτευχθούν οι αλλαγές που έχουμε θέσει ως στόχο, είναι αναγκαίο να βάζουμε τέτοιες πινελιές προκειμένου να θαυμάσουμε στο τέλος έναν ολοκληρωμένο «καμβά». Τον ολοκληρωμένο «πίνακα» που θα καθιστά το ΣΕΦ προορισμό για όλους!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής που ήταν κοντά μας, και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην όμορφη αυτή εκδήλωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ