Η πρόταση του Κουτελάκη για το κλειστό στην Αρτάκης

(Δελτίο τύπου του Ανεξαρτητου Δημοτικού Συν/μού Ποιότητα Ζωής Γ.Κουτελακης)

Όταν Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ μια ομάδα με την Μπασκετική ΙΣΤΟΡΙΑ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από την φυσική και ιστορική έδρα της, στην μέση μιας εξαιρετικά δύσκολης αγωνιστικής χρονιάς, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την κατηγορία, έστω και αν απόσταση από το Φάληρο είναι μικρή, αλλά η απώλεια δυναμικής τεράστια …και αυτοσυγχαίρεται για αυτό … τότε μάλλον έχει χάσει το αθλητικό και Πανιώνιο μέτρο.
Όταν μάλιστα ο ίδιος έχει στις 20/12/2018 εισηγηθεί παράταση της έναρξης του έργου μέχρι τις 14/6/2019 και έλαβε την θετική μας ψήφο και λίγες μέρες μετά στις αρχές Γενάρη στέλνει «χαρτί» στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να εγκαταλείψει μέχρι τις 31/1/2019 το Κλειστό Αρτάκης …τότε μάλλον δεν ξέρει τι θέλει και τι κάνει.
Όταν επιπλέον των παραπάνω αρχίζει ο Δήμαρχος το γκρέμισμα του υπάρχοντος Κλειστού Γυμναστηρίου χωρίς να υπάρχει ΣΥΜΒΑΣΗ με τον ανάδοχο του Νέου Κλειστού, τότε τα πράγματα μπορεί και να σε καθιστούν επικίνδυνο ή ζηλωτή του Γρανίτσα …κάτι που απευχόμαστε για την πόλη και τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Με δεδομένο ότι ο Δήμαρχος ζήτησε και έλαβε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο τον Δεκέμβριο για έναρξη του έργου μέχρι 14/6/2019 :
α) Παραμονή της ΚΑΕ μέχρι τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα ή μέχρι την «μαθηματική» σωτηρία της
β) Αποστολή από τώρα του Σχεδίου Σύμβασης του έργου της Ανέγερσης στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον υποχρεωτικό έλεγχο νομιμότητας.
γ) Έναρξη της κατεδάφισης την επομένη της σωτηρίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και της έγκρισης από το Ελεγκτικό Συνέδριο του Σχεδίου Σύμβασης που ανοίγει τον δρόμο για την απρόσκοπτη ΥΠΟΓΡΑΦΗ της.
δ) Εγκατάσταση του εργολάβου πριν από την ημερομηνία που ο Δήμαρχος ζήτησε και έλαβε παράταση (14/6/2019).
Με έναρξη κατεδάφισης πριν την υπογραφή Σύμβασης Ανέγερσης…
Με απομάκρυνση της ΚΑΕ πριν την σωτηρία της…
Απευχόμαστε αλλά διακινδυνεύουμε και γκρεμισμένο Κλειστό να έχουμε και Ανέγερση Νέου Κλειστού ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ και τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στην Α2 να έχουμε…
Αξίζει άραγε το ρίσκο αυτό για μια αναμονή 2 μηνών για την σωτηρία της ομάδας και την έγκριση της Σύμβασης ;
Ο Δήμαρχος ρισκάρει μόνος του για λογαριασμό ΟΛΩΝ ΜΑΣ… για να προλάβει στις Εκλογές του Μαΐου να δείξει «έργο» … που και αυτό, όπως και άλλα, κάποιων άλλων… προηγούμενων… οράματα ,ιδέες, μελέτες και εντάξεις στα χρηματοδοτούμενα έργα … είναι.
Ζητώ από τον Δήμαρχο να δημοσιοποιήσει την υπογεγραμμένη Σύμβαση με τον ανάδοχο της Ανέγερσης του Νέου Κλειστού… και αν δεν την έχει …και δεν την έχει …να αναστείλει για λίγο την κατεδάφιση μέχρι να έχει υπογεγραμμένη τη νέα σύμβαση…