Η Σοφία Καρβέλα στην πιο ώριμη συνέντευξη της ζωής της: «Στα 23 μου ισορρόπησα ούσα νηφάλια και καθαρή απ’ όλα»

Η Σοφία Καρβέλα μίλησε στο περιοδικό Gala και στις επόμενες γραμμές θα διαβάσεις τις σκέψεις μια ώριμης και κατασταλλαγμένης γυναίκας που έχει πια κάνει ειρήνη με το μέσα της.

Η Σοφία Καρβέλα μιλά για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μόδα, κάνοντας παράλληλα την αυτοκριτική της.
«Ασχολήθηκα με τη μόδα, γιατί δεν είμαι σε τίποτα άλλο καλή. Στα 17 μου έφυγα για σπουδές Υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Έχω μιλήσει κατά καιρούς πολύ άσχημα για τον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι με θεωρώ τρομερά ατάλαντη.

Το πίστευα και είναι αλήθεια, όταν με συγκρίνεις με τους γονείς μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι, δύο ιδιοφυείς προσωπικότητες, αυτό που λέμε one in a billion.

 

Σοφία Καρβέλα: «Ήταν στα 23 μου. Τότε ισορρόπησα και τη ζωή μου, ούσα νηφάλια και καθαρή απ’ όλα»

Όταν αποφάσισα λοιπόν να μπω στον χώρο του θεάματος, είδα ότι η εξίσωση δεν έβγαινε. Βρήκα όμως αυτό που μου αρέσει τελικά και με το οποίο είμαι πωρωμένη.

Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να νιώθω υπερήφανη μ’ αυτό που κάνω στον χώρο του θεάματος, στράφηκα στη μόδα. Ήταν στα 23 μου. Τότε ισορρόπησα και τη ζωή μου, ούσα νηφάλια και καθαρή απ’ όλα», ανέφερε αρχικά η Σοφία Καρβέλα.

Όσον αφορά στη δημοσιότητα, η οποία αποτελεί κομμάτι της ζωής της ξεκινώντας από τους γονείς της, η Σοφία Καρβέλα είπε: «Πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό, αλλά βρήκα τα πατήματά μου. Με τους γονείς μου δεν υπήρχε ποτέ η τυπική σχέση μαμά-μπαμπάς, αλλά κάτι άλλο.

Τους δύο αυτούς ανθρώπους τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Έχω το charm της μητέρας μου, αλλά σκέφτομαι σαν τον πατέρα μου».

«Όταν πάω να τη δω, δεν τη βλέπω σαν μάνα μου. Βλέπω μια θεά με μια θεϊκή φωνή να τραγουδά θεϊκά τραγούδια ενός άλλου θεού, που τα έγραψε. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή την πραγματικότητα όταν ήμουν παιδί και ανώριμη», εξομολογείται η Σοφία Καρβέλα.

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου»

Η συζήτηση πέρασε στους γιους της, Νίκο και Νέστορα, τις μεγάλες αγάπες της ζωής της. Απόλυτα δοσμένη σε αυτά τα δύο παιδιά, η Σοφία Καρβέλα δηλώνει: «Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα.

Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά.

Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας».

Όσο για το αν η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή η Σοφία Καρβέλα αναφέρει: «Καθόλου. Απλά αγαπώ παράφορα αυτά τα δύο πλάσματα.

Μαγειρεύω, καίω τα μισά φαγητά, ουρλιάζω και αυτά μου λένε ‘’It’s ok mum, you are the best’’. Την άλλη φορά γκρίνιαζα ότι τα έκανα χάλια στη δουλειά κι εκείνα μου έλεγαν ‘’Μαμά είσαι η καλύτερη, θα τα καταφέρεις αύριο’’».

πηγή: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΑ / ladylike.gr