Η Τζένιφερ Άνιστον λατρεύει τη νέα της γυμναστική: «Έχω τα καλύτερα αποτελέσματα από οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ πριν»

Είτε ήταν 30 και έπαιζε την επιτυχημένη «Rachel Green» στη σειρά «Friends», είτε τώρα που είναι 54 ετών, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Τζένιφερ Άνιστον έχει ένα από τα καλύτερα σώματα του Χόλιγουντ. Φαίνεται πως η ίδια εργάζεται σκληρά για το σώμα της, αλλά έχει μάθει ότι μπορεί, επίσης, να εργάζεται έξυπνα για τα ίδια αποτελέσματα.

Στο παρελθόν, η πάντα γυμνασμένη 54χρονη ζούσε με το σύνθημα «no pain, no gain» στο γυμναστήριο. Τώρα, διαφημίζει μια νέα προσέγγιση γυμναστικής.

«Το να γυμνάζομαι με τον τρόπο που συνήθιζα δεν είναι βιώσιμο για το σώμα μου – και δεν νομίζω για τα περισσότερα σώματα γιατί τελικά, απλώς θα καταρρεύσει», δήλωσε στο Well and Good η σταρ. Η Anniston συνεργάζεται με το Pvolve, ένα στούντιο γυμναστικής που εστιάζει σε προπονήσεις χαμηλής έντασης.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η νέα ρουτίνα τη βοήθησε να βελτιώσει τη δύναμη, τη σταθερότητα και την ισορροπία της, τα οποία, όπως σημειώνει, «είναι όλα σημαντικά, καθώς μεγαλώνεις». «Η ισορροπία είναι ένα πράγμα που χρειαζόμαστε, ειδικά όταν γινόμαστε μεγαλύτεροι. Ο πυρήνας μας είναι εξαιρετικά σημαντικός, τα οστά μας γίνονται εύθραυστα, οπότε πρέπει να διατηρούμε την υγεία των οστών μας ισχυρή», εξήγησε, σύμφωνα με το nypost.com.

«Το Pvolve απευθύνεται σε όλους αυτούς τους μικρούς μικρομύες που αγνοούνται τις περισσότερες φορές όταν κάνεις αυτά τα μεγάλα, εξαντλητικά τρεξίματα ή πηγαίνεις σε μαθήματα σπιν ή κάνεις CrossFit ή όποια και αν είναι η μόδα», συνέχισε. «Όλες αυτές είναι σπουδαίες μέθοδοι, αλλά… τελικά, με την πάροδο του χρόνου, το σώμα και οι αρθρώσεις δεν αντέχουν πολλά. Και το Pvolve έχει να κάνει με το να κρατάμε το σώμα μας σε κίνηση, ώστε να ευδοκιμούμε και όχι να καταρρέουμε και να συρρικνωνόμαστε».

Σημείωσε ότι με την τεχνολογία και την επιστήμη να εξελίσσονται συνεχώς, το ίδιο συμβαίνει και με τον τομέα της φυσικής κατάστασης – και είναι ενθουσιασμένη με τις προοπτικές της για το μέλλον της άσκησης. «Έχω απίστευτα αποτελέσματα, αν όχι καλύτερα από οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ πριν, χωρίς τους πόνους και τους τραυματισμούς», είπε, εκφράζοντας την ευχαρίστηση που νιώθει από το νέο είδος γυμναστικής που δοκιμάζει.

«Είχα τραυματισμούς στα γόνατα, και το να ανεβοκατεβαίνω σκάλες ήταν πάντα δύσκολο για μένα, και παρατήρησα αποτελέσματα σε ορισμένα μέρη του σώματός μου, που δεν είχα δει ποτέ πριν, ειδικά στους κοιλιακούς και τα πόδια μου».

Η Άνιστον είπε ότι αν και δεν ζυγίζεται, διαπίστωσε ότι το σωματικό της λίπος είναι χαμηλότερο από ποτέ, παρόλο που το σωματικό της βάρος είναι υψηλότερο. «Αυτό δείχνει ότι πραγματικά γυμνάζεις στρώματα μυών που αγνοούσες πάντα», σημείωσε. «Ανυπομονώ να το κάνω. Είναι τόσο καλό και ευεργετικό για το σώμα», σχολίασε η Άνιστον.

πηγή: newsbeast.gr