Η Τζώρτζια Κεφαλά από τους «Μπλε» υποψήφια στις εκλογές -«Τι λέτε να βάλουμε λίγο ροκ στη Βουλή;»

Μία απόφαση λίγο πιο… ροκ πήρε η Τζώρτζια Κεφαλά, τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Μπλε», η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας».

Η τραγουδίστρια των «Μπλε», σε ανάρτησή της στο Facebook, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου την ώρα που σιδερώνει αναφέρεται σε πράγματα που μας αρέσουν και πράγματα που πρέπει να κάνουμε.

«Έχω κάτι να σας πω. Αποφάσισα, επειδή κουράστηκα και έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια που αφορούν στη ζωή των καλλιτεχνών, στη ζωή του βαφτισιμιού μου που ”έφυγε” από παραλείψεις και ασυνεννοησίες, όλη αυτή η ανημπόρια να λειτουργήσουν απλά πράγματα και όλη αυτή η μοιρολατρία, ακόμα κι αυτό με έχει κουράσει πάρα πολύ» είπε η διάσημη τραγουδίστρια, αναφερόμενη στους λόγους που την παρακίνησαν να είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές.

Τζώρτζια Κεφαλά: Αποφάσισα να δράσω και να ενωθώ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Οπότε αποφάσισα, φίλοι μου, να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολλή διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», αποκάλυψε.

«Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», είπε κλείνοντας στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Δείτε το βίντεο με την Τζώρτζια Κεφαλά να ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

πηγή:  parapolitika.gr