Ηλιούπολη: Αγιασμός στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες, o αγιασμός για την νέα εκπαιδευτική χρονιά, με την παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών συμβούλων.

Το «παρών» τους στην φετινή τελετή έδωσε ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας, κος Γεώργιος Χατζιδάκης, ο κος Απόστολος Στασινόπουλος – Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Εξυπηρέτησης Δήμου Ηλιούπολης, ο κος Ιωάννης Πούλος – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης, η κα Χοστικίδη Ελεάννα- Σύμβουλος στα θέματα Αναπηρίας Δήμου Ηλιούπολης , ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης, ο κος Κωστής Παπαδόπουλος- Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης & επίτιμο μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», ο κος Θεόδωρος Κόκορας – Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.

 

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, διαβεβαίωσε, ότι θα είναι πάντα αρωγός στις δράσεις του φορέα για την υποστήριξη των εκπαιδευομένων, την κοινωνικοποίησή τους, την ένταξή τους σε προγράμματα απασχόλησης, την βελτίωση της καθημερινότητας και την αξιοπρεπή διαβίωση των ίδιων των παιδιών και των οικογενειών τους.
Ο πρόεδρος του Κέντρου μας κος Νικόλαος Ανυφαντής, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ μετέφεραν το μήνυμα πως για ακόμα μια χρονιά ο Φορέας μας θα συνεχίσει να υπηρετεί πιστά το έργο του στοχεύοντας πάντα στην εξέλιξη και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του!
Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους!