Ηλιούπολη: «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» στις 18/2 από τους Οδηγούς της πόλης

Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε κρυφά σημεία της Πόλης μας;

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, 17:00 – 18:30, ο Δήμος Ηλιούπολης και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Ηλιούπολης διοργανώνουν «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» με αφετηρία και τελικό προορισμό την Πλατεία Φλέμινγκ.

Η δράση έχει ως στόχο την εξοικείωση των συμμετεχόντων με την κυκλοφορία στην πόλη μας, την ανακάλυψη μικρών, κρυφών μυστικών, τη συνεργασία και φυσικά το παιχνίδι.

Οι Ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πάρουν έναν χάρτη με αποστολές και θα έχουν συγκεκριμένο χρόνο για την υλοποίησή τους.

Οι αποστολές αυτές θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης και η μετακίνηση θα γίνεται με τα πόδια.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι σε κάθε Ομάδα να υπάρχει τουλάχιστον ένας ενήλικας συνοδός, τα στοιχεία του οποίου θα πρέπει να αναφέρετε κατά τη δήλωσή σας.

Στο Κυνήγι Θησαυρού, μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε άτομο και δεν απαιτεί γνώσεις. Απλά όρεξη. Εξάλλου, το παιχνίδι είναι χαρά. Και πρέπει να μπορούμε όλοι να την ζήσουμε!

Φτιάξτε την Ομάδα σας, και πατήστε εδώ  έως τις 12 Φεβρουαρίου για να δηλώστε συμμετοχή.

Σας περιμένουμε!

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά 5-17 ετών να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να ανακαλύψουν νέες και να εξελιχθούν σε δημιουργικά και ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Η Εστία των Οδηγών της Ηλιούπολης βρίσκεται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου & Ανδρούτσου και οι συγκεντρώσεις τους γίνονται κάθε Σάββατο.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail στο: ttilioupolis@seo.gr