Καρέ-καρέ η ληστεία από ανήλικους σε φαρμακείο στην Ηλιούπολη

Η φαρμακοποιός αναγνώρισε τους δύο 17χρονους ληστές ενώ το όπλο που χρησιμοποίησαν κατά την έφοδο στο κατάστημα ήταν ρέπλικα

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν χθες το απόγευμα δύο φαρμακοποιοί στην Ηλιούπολη οι οποίοι είδαν δύο κουκουλοφόρους ληστές να εισβάλουν στο φαρμακείο και υπό την απειλή όπλου να τους αδειάζουν το ταμείο.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr διακρίνονται οι δύο ληστές, οι οποίοι φορούν κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, την ώρα που εισβάλουν στο κατάστημα και ο ένας με το όπλο σηκωμένο απειλεί τη φαρμακοποιό την ώρα που ο συνεργός του ψάχνει για χρήματα στον πάγκο.

Η έντρομη υπάλληλος ανοίγει το ταμείο ενώ ο δεύτερος υπάλληλος του φαρμακείου με σηκώμενα τα χέρια ανοίγει το δεύτερο συρτάρι.

Οι δύο ληστές αρπάζουν τα χρήματα από τα ταμεία και εξαφανίζονται. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες ανάμεσα σε μια παρέα ανηλίκων και βρήκαν πάνω τους τα 360 ευρώ που είχαν αρπάξει από το φαρμακείο επί της λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα.

Η φαρμακοποιός αναγνώρισε τους δύο 17χρονουςληστές ενώ το όπλο που χρησιμοποίησαν κατά την έφοδο στο κατάστημα ήταν ρέπλικα.

πηγή: npress.gr