Κώστας Σεφτελής: «Οι καλές συνεργασίες έχουν πάντα καλά αποτελέσματα»

«Είχα κάποια θέματα με στάσεις του ΟΑΣΑ. Ρώτησα να μάθω που πρέπει να απευθυνθώ και με παρέπεμψαν στην εταιρία SMART POSTER A.E. Δεν σας κρύβω πως τους καλέσαμε στο τηλέφωνο, αλλά εγώ ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος. Η έκπληξη μου δεν ήταν τελικά ο τρόπος που μας μίλησαν, αλλά η αμεσότητα που ενήργησαν…

Όταν κερδισμένη είναι η πόλη μας, οφείλω από τη θέση αυτή που είμαι να το αναγνωρίζω δημόσια» δήλωσε ο Κ. Σεφτελής και συνεχάρη την εταιρία SMART POSTER A.E. και τον κ. Βλάχο για τον επαγγελματισμό τους γιατί «σε χρόνο ρεκόρ επιδιόρθωσαν σπασμένη στάση στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου που εγκυμονούσε κινδύνους για τους περαστικούς, ενώ άλλο συνεργείο μετά από 2 μέρες καθάριζε στέγαστρα στην Αγία Μαρίνα» όπως είπε..


Παράλληλα τα συνεργεία του Δήμου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθαρίζουν τις σχάρες της νησίδας στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, ανάμεσα στο Πάρκο Ναυαρίνου και στο πάρκο Καλαβρύτων.

«Σύντομα, θα επιχειρήσουμε να δώσουμε οριστική λύση στο ιδιαίτερα προβληματικό αυτό σημείο της πόλης, με τα λιμνάζοντα νερά μετά από βροχόπτωση.
Αυτό ακριβώς που συμβαίνει και στην οδό Κεφαλληνίας, όπως και στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου στο ύψος των Πολυκλαδικών. Η διαδικασία ξεκίνησε με την απαραίτητη αναμόρφωση του Τεχνικού προγράμματος, που εγκρίθηκε πριν λίγο στην Οικονομική Επιτροπή» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών της Ηλιούπολης.