Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρώτη ανάρτηση για τις εκλογές – «Η ενότητα νίκησε τον διχασμό»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση για τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Είμαι υπερήφανος, είμαι και συγκινημένος, καθώς αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη που εναποθέτει στους ώμους μου ένα τόσο εντυπωσιακό ποσοστό» γράφει μεταξύ άλλων.

Τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου σχολίασε σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην πρώτη του δήλωση το βράδυ της Κυριακής έκανε λόγο για «πολιτικό σεισμό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/5) στην οποία έγραψε: «Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Είμαι υπερήφανος, είμαι και συγκινημένος, καθώς αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη που εναποθέτει στους ώμους μου ένα τόσο εντυπωσιακό ποσοστό. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ ακόμα πιο σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρτώντας στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

πηγή: reader.gr