Μαρινάκης για Πέτρο Κόκκαλη: Απέτυχε στις επιχειρήσεις του πατέρα του και μας άφησε χρέη

  • Εφ’ όλης της ύλης η συνέντευξη του φυσικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και διακεκριμένου εφοπλιστή στο Real FM
  •  Για όλους και για όλα μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου παραχωρεί ο Ευάγγελος Μαρινάκης.

Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε είχε να κάνει με τον Πέτρο Κόκκαλη. Αφορμή ασφαλώς η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει καμιά αντιπαράθεση. Ήταν μαζί μας γιατί μας το είχε ζητήσει. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του και στον Ολυμπιακό και άφησε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Πέτρο και τίποτε άλλο».

Ο κ. Μαρινάκης συμπλήρωσε ότι «από το 2010 βάζω χρήματα συνέχεια στον Ολυμπιακό, έχουμε πληρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο, χωρίς καθυστέρηση και διακανονισμό. Χωρίς να έχω καμία σχέση και δουλειά με το ελληνικό Δημόσιο.»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θύμισε ότι η οικονομική κατάσταση στον Ολυμπιακό εκείνη την περίοδο που ανέλαβε ήταν πολύ χειρότερη από ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

«Τα είπα όταν αποδείχθηκε η ταύτιση Κόκκαλη με κέντρα εξουσίας» συνέχισε.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε με έμφαση ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που έχει μείνει εκτός πολιτικών παιχνιδιών. Υπενθύμισε ότι πήρε το τιμόνι της ομάδας το 2010, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, υπενθυμίζοντας μάλιστα την κόντρα που είχε με τον Παύλο Γερουλάνο. Αντιπαράθεση που συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια επί κυβέρνησης Σαμαρά και σήμερα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Το no politica υπάρχει στον Ολυμπιακό» σημείωσε.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΔΟΛ

Βαριές καταγγελίες για παρέμβαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ανέφερε ότι το 2017 όταν αγόρασε τον ΔΟΛ, προσπάθησαν να του επιβάλλουν τους διευθυντές που θα τοποθετούνταν στον Όμιλο.

Όπως όμως ανέφερε χαρακτηριστικά «εγώ δεν υπήρξα ούτε θα γίνω φερέφωνο κανενός»!

πηγή: piraeuspress.gr