Με Επιτυχία Διοργανώθηκε Η Εκδήλωση Των Συνεργών Για Τα Ζώα Συντροφιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των «Συνεργών Με Την Ηλιούπολη». Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, παρακολούθησαν αρκετοί πολίτες, η πλειονότητα των οποίων ήταν νέοι.

Οι τοποθετήσεις των τριών ομιλιτριών ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, με την Χρύσα Δουζένη, μέλος των Συνεργών με την Ηλιούπολη, να κάνει μια σύντομη εισαγωγή στο θέμα, την Νίκη Τηλιακού, δικηγόρο, ειδικευμένη στην φιλοζωική νομοθεσία και τα προγράμματα διαχείρισης των αδεσπότων, να παρουσιάζει τις βασικές νομικές και θεσμικές πτυχές της προστασίας των ζώων στην Ελλάδα και την Δέσποινα Σιγάλα, Γενική Γραμματέα της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης, να αναπτύσσει την δράση της ένωσης και να παραθέτει τις απόψεις της για το υπάρχον πλαίσιο προστασίας των ζώων συντροφιάς.

Απο την πλευρά των δημοτικών παρατάξεων, το παρόν έδωσαν εκπρόσωπος από την δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πολις, ανθρώπινη πόλη», ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ευστάθιου, ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΑΚ», Δημήτρης Πανταζόπουλος, και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σεφτελής.

Μετα το τέλος των τοποθετήσεων ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

πηγή: ilioupolinews.gr