Με σωφροσύνη και λογική

Η δημοτική ομάδα της “Ηλίου – πόλις, ανθρώπινη πόλη”, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Κοκοτίνη, αφού πρώτα άκουσε όλες τις τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Οκτωβρίου 2018, όπου συζητήθηκαν τα γεγονότα με τις αποχωρήσεις – ανεξαρτητοποιήσεις στην παράταξη του Δημάρχου κ. Β. Βαλασόπουλου, πρότεινε το εξής:

Nα κινηθεί όμεσα οποιαδήποτε διαδικασία εισαγγελικού, διοικητικού και οικονομικού ελέγχου, για την διαλεύκανση όσων υποστηρίζει ο πρώην Αντιδήμαρχος.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό, ότι με την Απλή Αναλογική καταρρέει τον Δημαρχοκεντρικό σύστημα, απόρροια του οποίου είναι αυτού του είδους τα φαινόμενα αδιαφάνειας και αυταρχισμού.

Θέλοντας επίσης να σταματήσουν φαινόμενα σφετερισμού της μνήμης του ιδρυτή της Δημοτικής μας Κίνησης αείμνηστου Κώστα Κονδύλη, από ετερόφωτους αστέρες της πολιτικής, πρότεινε και έγινε αποδεκτό με την επέτειο των δέκα χρόνων (2019) από τον αδόκητο θάνατό του, να τιμηθεί η μνήμη του με Πολιτική Εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, που φέρει και το όνομά του.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 – Fax: 211.21.39.536
www.iliou-polis.gr – e-mail: info@iliou-polis.gr

πηγή: ilioupolis.gr