Μπάσκετ: Mε νίκη ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο ο Μίλωνας

Με νίκη ξεκίνησε η Ομάδα μας τον δεύτερο γύρο, κερδίζοντας εκτός έδρας την Ομάδα της Δραπετσώνας με 85-73.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Μίλωνας, με πολύ ενέργεια στην άμυνα και με γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ, προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 25-10. Στην συνέχεια και σε όλο το υπόλοιπό παιχνίδι, αν και η Ομάδα μας ουσιαστικά δεν κινδύνευσε ποτέ, δεν είχε την απαιτούμενη σοβαρότητα, για να ξεφύγει στο σκόρ.

Χαρακτηριστικό αυτού του γεγονότος, είναι ότι αν και η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται ένα λεπτό πριν τελειώσει το τρίτο δεκάλεπτο με 59-40, όχι μόνο έκλεισε το δεκάλεπτο με 62-52, αλλά και στο τέταρτο δεκάλεπτο, παρουσίασε μια αμυντική αδράνεια, που έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα της Δραπετσώνας, να σκοράρει 21 πόντους στα τελευταία δέκα λεπτά, και έτσι να έχουμε τελικό σκορ 85-73 υπέρ του Μίλωνα.

Μετά το παιχνίδι ο αθλητής της Δραπετσώνας Δημήτρης Κυριαζίδης, δήλωσε ότι η Ομάδα του προσπάθησε πολύ απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα, και ότι η Δραπετσώνα θα δώσει τα πάντα για να αποφύγει τα play out.

O παίχτης του Μίλωνα Αργύρης Δεκαβάλλας, δήλωσε ότι η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στην συνέχεια χαλάρωσε. Παρά τις φωνές του προπονητή μας στο ημίχρονο, και αν και στο ξεκίνημα οι φωνές έπιασαν τόπο οδηγώντας την διαφορά στους 19 πόντους, στην συνέχεια και πάλι χαλαρώσαμε και δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ.

Τέλος ο συνεργάτης προπονητής του Μίλωνα Άκης Μητρόπουλος, δήλωσε ότι αν και μετράει βέβαια η νίκη, εμάς στο προπονητικό τιμ , μας προβληματίζει το ότι σε πολλά παιχνίδια, η ομάδα μας αν και έχει την δυνατότητα να ξεφύγει κι άλλο στο σκορ, δεν το κάνει.

Η ομάδα του Μίλωνα την άλλη εβδομάδα παίζει εντός έδρας με την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας και σύσσωμη η Ομάδα καλεί όλους τους φίλους της Ομάδας να είναι δίπλα μας τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ –ΜΙΛΩΝΑΣ 73-85
Διαιτητές : Παπαφωτίου Μαυρέλης Πέππας
Δεκάλεπτα : 10-25 , 30-42, 52-62, 73-85

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Καλλιπολίτης Παππάς) Κυριαζιδης 4, Αρμανίδης 15(1) , Πιτσιόλης 4 , Καρελλάς 10(1) , Κατσούρης Β. 3(1) , Τριαντραφυλλίδης 8 Κατσούρης Γ. 6(1) , πεζιρκιανίδης , Ναυπλιώτης 15(3) , Λιούλης 5, Παπαγεωργίου 3, Ταμπάσχος

ΜΙΛΩΝΑΣ (Αποσκίτης , Μητρόπουλος): Ανδρεόπουλος 11, Ψυλέας 25(3) , Μπελίτσης 16 , Καραγιαννίδης 10, Ζούκας 8, Κουτσιαύτης , Παπανικολόπουλος 6(2) , Σφυρής , Θεοδόσης , Γαλάνης 2, Ραλλάκης 2, Δεκαβάλας 5

πηγή: aonsmilon.gr