Mr Fresh: Η αγωνία για την επιβίωση, ο μισθός των 5.000 ευρώ, η Mercedes και η Porsche

Οι… δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του ο ιδιοκτήτης του Fresh Ηλίας Κρασσάς, καθώς τα μηνιαία του έσοδα ανέρχονται σε μόλις 5.000 ευρώ,  εκ των οποίων τα 3.500 δίδονται στην τέως σύζυγο του,  αναδείχθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου!  

Ο σύζυγός της Βίκυς Καγιά βρέθηκε για ακόμη μια φορά τετ α τετ με την πρώην σύντροφό του στα δικαστήρια, μετά τις εκατέρωθεν αγωγές που έχουν ανταλλάξει με επίκεντρο τη μηνιαία διατροφή που καταβάλει ο επιχειρηματίας στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Η υπόθεση είναι ένας νέος πόλεμος των Ρόουζ.  Οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι ανύπαρκτες. Παρά την προσπάθεια της προέδρου για συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, ο Mr Fresh ήταν ανένδοτος. 

Συγκεκριμένα, η πλευρά της Ευαγγελίας Μπάρλα περιόρισε το ύψος της διατροφής από 4.326 που ζητούσε αρχικά στην αγωγή της σε 2.346 ευρώ. Ο εναγόμενος αρνήθηκε να συναινέσει υποστηρίζοντας πως τα ποσά έχουν εξοφληθεί και πως ήδη ο ίδιος καταβάλλει πολύ περισσότερα!

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα εξτρά, περίπου 3.500 ευρώ το μήνα…» υποστήριξε ο επιχειρηματίας, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για οικονομικούς εκβιασμούς, με την Ευαγγελία Μπάρλα να ξεσπά:

«Καταβάλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!», τόνισε, καταγγέλλοντας τον Ηλία Κρασσά για χειριστική συμπεριφορά.

Στη διαφορά του βιοτικού επιπέδου που έχουν τα παιδιά όταν πηγαίνουν στον μπαμπά τους, σε σχέση με όταν διαμένουν στο σπίτι με τη μαμά τους, αναφέρθηκε η αδελφή της Ευαγγελίας Μπάρλα καταθέτοντας στο δικαστήριο.

«Με το μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με… ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν», τόνισε η μάρτυρας προσθέτοντας ότι ο Ηλίας Κρασσάς «τρώει ψάρι μόνο στην «Ιθάκη», διαθέτει πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα –μεταξύ των οποίων και αντίκες- και έχει σκάφος το οποίο, όπως μας έχει πει, δεν φαίνεται στα χαρτιά»!

Η μάρτυρας επισήμανε πως με τη συμπεριφορά του ο Κρασσάς θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο:

«Αγαπάει πολύ τα παιδιά ο γαμπρός μου, αλλά έχει τιμωρητική συμπεριφορά στην αδελφή μου αναφορικά με το πώς θα δίνονται τα χρήματα. 

Δεν ξέρω αν έχει υποδείξεις από άλλους ή αν ενεργεί από μόνος του. «Θα σας δείξω εγώ αν θα έχετε ρεύμα η όχι, εγώ είμαι ο ισχυρός»…», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας αναφερόμενη στη στάση του Mr Fresh, με την πλευρά του επιχειρηματία να αντιλέγει, υποστηρίζοντας ότι δεν του δόθηκε εγκαίρως ο λογαριασμός! 

Μάλιστα η μάρτυρας υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας μειώνει την οικογένεια της Ευαγγελίας Μπάρλα στα παιδιά, με σχόλια όπως «ο παππούς σου καρφώνει τραπέζια»!

Mr Fresh: Η Mercedes του 2007 και η  Porsche

Συνέταιρος και φίλη του Ηλία Κρασσά που κατέθεσε στο δικαστήριο, υποστήριξε πως ο επιχειρηματίας «δεν είναι ζάμπλουτος, αλλά ένας άνθρωπος που αγωνίζεται νυχθημερόν για να κρατήσει την εταιρεία»:

«Δυσκολεύεται να καλύψει τα έξοδα. Το ενοίκιό του είναι 800 ευρώ, κυκλοφορεί με μια παλιά Mercedes, του 2007 και η γυναίκα του έχει μια παλιά Porsche», είπε με τη πρόεδρο να διερωτάται εάν το χόμπι του είναι οι αντίκες. 

Στην κατάθεσή της η μάρτυρας υποστήριξε πως η Βίκυ Καγιά επωμίζεται μεγάλο μέρος των εξόδων διαβίωσής τους, αφού τα μηνιαία έσοδα του επιχειρηματία ανέρχονται σε 5.000 ευρώ.

«Το ενοίκιο των 800 ευρώ το πληρώνουν μισό- μισό και τα έξοδα διατροφής είναι εξ ημισείας», είπε η μάρτυρας με τη συνήγορο της Ευαγγελίας Μπάρλα, Ελένη Γκλεγκλέ να δίνει… ρεσιτάλ στο δικαστήριο, προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο αλλά και στην έδρα!

Δικηγόρος: «Λέτε βγάζει 5.000 ευρώ, εκείνος είπε ότι δίνει 3.500 στην πρώην σύζυγο για τα παιδιά, του μένουν 1500 ευρώ, πως γίνεται να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στη Μύκονο και να κάνει διακοπές στο Γκστάαντ; Και τις βενζίνες του, η κυρία Καγιά τις καλύπτει; Γιατί αν κυκλοφορεί και με αντίκες, θα «καίει» ακόμα περισσότερο…

Μάρτυρας: Ξέρω ότι μοιράζονται τα έξοδα.

Δικηγόρος: Είπατε ότι αγωνιά καθημερινά για τα έξοδα. Σε αυτά εδώ τα δημοσιεύματα (σσ: τα επέδειξε στο δικαστήριο) με τίτλο «ρομαντική απόδραση στο Μιλάνο», «στη Μύκονο ο Κρασσάς», «ταξίδι στην Αράχωβα για Κρασσά- Καγιά», «βόλτα με το σκάφος», «ο καλύτερος φίλος μου είναι ο σκύλος μου», δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερο άγχος!

Μάρτυρας: Το φουσκωτό ήταν γαμήλιο δώρο της γυναίκας του!

πηγή: Από Δανάη Στρατή / mononews.gr