Νέα Σμύρνη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Προβολή & Ανοιχτή Συζήτηση” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας και το Κέντρο Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών Καρκίνου, διοργάνωσαν Προβολή & Ανοιχτή Συζήτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου.

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης. Κατά την διάρκεια αυτής προβλήθηκε σχετικό ντοκιμαντέρ που στέκεται με ευαισθησία στις ασθενείς με καρκίνο του μαστού. Την προβολή ακολούθησε σχολιασμός και συζήτηση από τους καλεσμένους της εκδήλωσης κ.κ.: Ανιές Σκλάβου-Σκηνοθέτη, Στέλιο Τατάκη-Σκηνοθέτη, Ευθυμία Λάππα-ωφελούμενη ΚΗΨΥΑΚ, Βαγγέλη Ασπρόμουγγο-Ωφελούμενο ΚΗΨΥΑΚ, Ειρήνη Δημοπούλου-Ψυχολόγο- Ψυχοθεραπεύτρια ΚΗΨΥΑΚ, Σταυρούλα Ντρουφάκου-Παθολόγο- Ογκολόγο.

 

Την συζήτηση συντόνισε η κυρία Χιονάτη Στυλιανού, Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ότι τον ερχόμενο Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί «Εβδομάδα Υγείας» στο Δήμο Νέας Σμύρνης, προκειμένου να συζητηθούν και να προαχθούν θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία των πολιτών.