Νίκος Μίχας: Ο πρώην παίκτης του Fame Story έγινε γιατρός, περιμένει παιδί και μόλις παντρεύτηκε

Eτος 2004 και το Fame Story 2 προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα στους παίκτες του και ο Νίκος Μίχας, ένα παιδί που αγαπά πολύ τη ροκ μουσική. Δεν κατάφερε να κερδίσει το talent show από το οποίο νικήτρια βγήκε η Καλομοίρα, αλλά ο Νίκος Μίχας έκανε τα επόμενα χρόνια καριέρα στη μουσική. Ώσπου αποφάσισε να στραφεί στις σπουδές του και να τελειώσει την ιατρική.

Πλέον ο Νίκος Μίχας εργάζεται ως γιατρός σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο ίδιος συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του στον λογαριασμό του στο Instagram, και παρότι δεν είναι πια ο φέρελπις ροκ σταρ που γνώρισες διατηρεί τη γοητεία του στο ακέραιο. Ο Νίκος Μίχας είναι επιπλέον ερωτευμένος και από χθες νυμφευμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του, την Άννα η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Μία φωτογραφία από τον γάμο τους κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μπορείς να δεις κι εσύ το ευτυχισμένο νιόπαντρο ζευγάρι. Η Άννα είναι ιδιοκτήτρια καφέ στην Αγία Παρασκευή, του ίδιου καφέ που φιλοξένησε και το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού.

«Mε τις συνθήκες του τότε θα έμπαινα, θα το ξανάκανα, με τις τωρινές συνθήκες, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα το ξανάκανα, ήταν εξαιρετική εμπειρία, πολλές φορές και επώδυνη, αλλά πολύ δυνατή», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Νίκος Μίχας για το αν θα συμμετείχε ξανά στο Fame Story. Φυσικά ο ίδιος ακόμα και σήμερα, με κάθε αφορμή πιάνει ξανά την κιθάρα του. Μακριά από τη σκηνή ωστόσο ζει ήδη μια πολύ ευτυχισμένη ζωή και εμείς του ευχόμαστε να γίνει ακόμα ωραιότερη.

πηγή: ladylike.gr