Νόνη Δούνια: Το κόκκινο σακάκι και το βλέμμα «έκπληξη» της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Νόνη Δούνια έκανε την πιο casual chic εμφάνιση που πολύ θύμισε αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη. Άλλη μια fashionable μέρα στη Βουλή.

Η Νόνη Δούνια έχει καλή σχέση με τη μόδα. Σαν πρώην μοντέλο αυτό είναι κάπως αναπόφευκτο, χωρίς αυτό να υπογράφει ότι «οφείλει» να έχει καλή αισθητική. Στην περίπτωση της Νόνης Δούνια όμως, το στιλ είναι προσωπική υπόθεση. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις τάσεις της μόδας ή το τι βλέπουμε στις πασαρέλες, αλλά το τι της αρέσει και της ταιριάζει.

Κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες το στιλ μας, απελευθερώνοντας τον εαυτό μας από την σκέψη του τι θεωρείται “trendy” ή όχι. Το να φοράμε ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά, θα πρέπει να υπερισχύει των περιστασιακών τάσεων της σεζόν και αυτή είναι μια φιλοσοφία που ακολουθεί και η Νόνη Δούνια. Τα ρούχα που φοράει την εκφράζουν, άρα τα στηρίζει απόλυτα. Είτε φοράει κάτι που θεωρείται «της μόδας», όπως το μοβ κοστούμι της ορκωμοσίας της, είτε το κόκκινο σακάκι που φόρεσε την Κυριακή στη Βουλή.

Το κόκκινο σακάκι της Νόνης Δούνια στη Βουλή
NDP Photo Agency

Η Νόνη Δούνια, γύρισε στη Βουλή μετά από τη σοβαρή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα και η επιστροφή της ήταν σίγουρα δυναμική. Έκανε μια κομψότατη casual chic εμφάνιση, η οποία περιλάμβανε ένα κόκκινο σακάκι, κόκκινο τοπ, μαύρο παντελόνι και ankle boots.

Η Νόνη Δούνια στη Βουλή / NDP Photo Agency

Το κόκκινο σακάκι ήταν ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο από το κατακόκκινο τοπ με V προσφέροντας μια πιο casual διάθεση στο σύνολο. Το χρώμα ταίριαζε στην τονικότητα της επιδερμίδας της, με το χρώμα των μαλλιών της, με όλα, ενώ η βουλευτής απέδειξε ότι φοριέται και κάθε μέρα ενώ, πολλές γυναίκες θεωρούν το κόκκινο μια bold απόχρωση, καταλληλότερη για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Η Νόνη Δούνια με τη χρήση δυο διαφορετικών αποχρώσεων μας δείχνει πώς να προσφέρουμε ένα casual ύφος στο χρώμα αυτό.

Το βλέμμα «έκπληξη» της Ντόρας Μπακογιάννη και το matching look

Η Νόνη Δούνια δεν ήταν η μόνη γυναίκα που φόρεσε κόκκινο χρώμα στη Βουλή, την Κυριακή. Η Ντόρα Μπακογιάννη φόρεσε μια κόκκινη πουκαμίσα σε παρόμοια απόχρωση με το σακάκι της Νόνης. Η φωτογραφία/ντοκουμέντο όταν η Ντόρα Μπακογιάννη αντικρίζει το look της Νόνης Δούνια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας τράβηξε το ενδιαφέρον.

NDP Photo Agency

Η Ντόρα κοιτάει τη Νόνη με ένα βλέμμα «έκπληξη». Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να αποκωδικοποιήσουμε το βλέμμα της, ως τώρα οι εξηγήσεις που έχουμε δώσει είναι οι εξής:

  1. Δεν περίμενε ότι μια άλλη γυναίκα θα φορέσει κόκκινο στη Βουλή και ξαφνιάστηκε.
  2. Της άρεσε τόσο πολύ το look της Νόνης Δούνια που σκέφτηκε «Μήπως έπρεπε να είχα φορέσει κι εγώ ένα κόκκινο σακάκι μαζί με το πουκάμισο;»
  3. Δεν πρόσεξε καν το look αλλά σκεφτόταν πόσο θα ήθελε εκείνη τη στιγμή ένα σιοκολατάκι

Πέρα από την πλάκα, τα looks και των δυο γυναικών ήταν κομψά και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε μήπως είναι τελικά το κόκκινο το χρώμα της χρονιάς και όχι το κλασικό μπλε, που κήρυξε η Pantone.

Όπως και να έχει, τη «φωτιά» μας την άναψαν οι γυναίκες της Βουλής και την επόμενη φορά που θα πάμε για ψώνια, ένα κόκκινο ρούχο θα υπάρχει στη shopping bag. Πραγματικές influencers.

πηγή: ladylike.gr